MENU

Будем и дальше молча всё это наблюдать? Нет! Хватит!

3422 5

Жах...Те що ці нелюди, приспічники диктатора виробляють по відношенню до політв'язня, до лідера української опозиції Юлії Тимошенко не влазить не тільки у норми законності, а й у норми елементарної людської та християнської моралі.

То чи є у цих людей хоч крапля сумління, хоч крапля чоловічого достоїнства??? Переконаний, що нема!

В очах цих катів тільки от ці значки «$», інше їх не цікавить.

Те що вони зробили це - махровий бандитизм, свавілля, відвертий кримінальний злочин, що санкціонований правлячим режимом.

Страшно навіть уявити, що це відбувається в європейській державі... З рештою, бандити ніколи не були моральними людьми, бо їхня ментальність кримінальна. Гопники-братки думають, що вони прийшли на вічно. Але вони сильно помиляються. Будуть відповідати за свої злодіяння, перед Богом і перед українським народом. Всі до одного.. Рано чи пізно.

Вимагаємо негайного покарання винних у цьому ганебному злодіянні!

Сподіваюся, що після жорстокого, бандитського побиття і тортур над Юлею Тимошенко у будь-якої адекватної людини не виникне жодних сумнівів стосовно того, хто такий узурпатор, хто такі ПР та їхні приплічники.

То як, будемо мовчки спостерігати на це й надалі? Ні! Досить!

Зараз, як ніколи, маємо згуртуватися і дати рішучий бій цій ганебній антиукраїнській, анилюдській владі злочинців. Межу перейдено остаточно!

Юлі-волю! Україні-волю!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини