MENU

«Азаров, ти чьо такой дєрзкій?», - акція журналістів біля Кабміну. ФОТОРЕПОРТАЖ

731 0

Сьогодні, 23 травня 2013 року, журналісти пікетували Кабінет міністрів, вимагаючи розслідування побиття Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя, а також протестуючи проти вчорашнього позбавлення Азаровим акредитації журналістів, що повернулися до нього спинами.

На акції було багато відомих журналістів, зокрема, голова НМПУ Юрій Луканов і представник «Репортерів без кордонів» в Україні Оксана Романюк. Прийшли і правозахисник Андрій Діденко, і нардеп Андрій Шевченко - всіх не перелічиш.

Учасники пікету тримали роздруковані на принтері і намальовані від руки гасла: «Захарченко, чому Тітушко на свободі?», «Азаров, правда очі коле?», «Азаров і Захарченко - вороги преси і здорового глузду!», «Пане Азаров! Це і є «пакращення» для преси?», «Захарченко саботує розслідування. Азаров виганяє журналістів. Що далі?» і навіть: «Азаров, ти чьо такой дерзкій?» :)

На жаль, я змогла сьогодні побути з колегами не більше десяти хвилин. Швиденько зробила кілька кадрів і змушена була бігти. Тому скажу коротко: головне зараз - не припиняти тиск і не давати владі "забалакати" проблему, спустити її на гальмах.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини