MENU

Я хочу почути, що скаже Янукович про побиття журналістів - блогер

303 3

18 травня 2013 року так «спортсмени», які до цього охороняли мітинг Партії регіонів, побили журналістів Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя. Пройшло вже п'ять днів з дня побиття – у суспільстві вирують пристрасті, журналісти влаштовують мітинги та акції, опозиція їх підтримує та намагається створити відповідну ТСК у парламенті, Партія регіонів відверто бреше, переводячи стрілки на своїх політичних опонентів.


І лише Віктор Янукович мовчить. Мовчить, незважаючи на те, що він не лише політик, а й Президент України, глава держави, гарант дотримання конституційних прав і свобод людини і громадянина.

Я, як український громадянин, хочу почути, що зробив Президент, аби права побитих журналістів були захищені. Які доручення Генеральній прокуратурі він дав. Яка його оцінка подій, що відбулися. І нарешті, що буде зроблено, аби ані журналістів, ані простих українців не били.

Здається, у найближчий час якихось притомних відповідей на ці питання ми не почуємо. Адже втеча від проблем – це звичайна тактика Віктора Януковича. У 2012 році ми даремно чекали його виступу стосовно «беспредєлу», що відбувався на мажоритарних округах, але так і не дочекалися.

 

Ігор ЖДАНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини