MENU

Тимошенко виступить з оцінкою Держбюджету-2016

3936 1

Сьогодні, 16 грудня, відбудеться прес-конференція лідера політичної партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.  Політик виступить з оцінкою проекту Державного бюджету України на 2016 рік.

Початок о 14.30. Місце проведення – вул. Туровська, 13 (прес-центр).

Учора, 15 грудня, відбулася прес-конференція щодо проекту Державного бюджету на 2016 рік за участі Міністра фінансів Наталії Яресько, Першого заступника Міністра фінансів Ігоря Уманського, заступників Олени Макеєвої та Романа Качура.

Яресько озвучила основні аспекти пакета законопроектів щодо бюджету, змін до податкового законодавства та державних видатків, які 11 грудня були подані до Верховної Ради.

"Робота над розробкою цього пакета законів тривала дуже довго – адже ми мали запропонувати суспільству не один проект закону, а системний, збалансований пакет документів, що забезпечать якісні, структурні зміни і в дохідній, і у видатковій частинах бюджету. В результаті ми узгодили з Урядом та запропонували Верховній Раді пакет із 7 законопроектів, що включають оновлений проект бюджету на 2016 рік, а також проекти низки важливих законів, що визначають зміни у дохідній та видатковій частинах бюджету", – зазначила у своєму виступі Міністр фінансів.

За словами Наталії Яресько, запропоновані зміни до законодавства мають на меті зменшити податкове навантаження в економіці, профінансувати всі пріоритетні потреби держави, підвищити ефективність та адресність державних витрат та якість послуг для громадян, і водночас не перевищити цільовий показник дефіциту бюджету у 3,7%, виконавши таким чином умови для продовження співпраці з МВФ у рамках програми Механізм Розширеного Фінансування.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини