MENU

Раскрыта загадка терактов в Днепропетровске

9902 8

 

 

Шановні побратими! Судячи по всьому - в Дніпропетровську відпрацьовувалися технології введення надзвичайного стану в Україні. Візьму кілька прикладів.

 

1. Були проведенні навчання по відключенню мобільного зв'яку. Офіційно повідомили, що відключення мобільного зв'язку було викликано тим, щоб "террористи" не могли підривати вибухові пристрої через мобільний зв'язок. Та відключення були дуже цікавим.

 

Я в той день по справах був в області більше ніж за 50 км від Дніпропетровська. У нас з приятелем були мобільні телефони трьох різних операторів. В 13-40 у мене на телефоні мережі Київстар почалися проблемі з відправкою смс - відправлялися тільки з третьої спроби з затримкою в часі, крім того були обмеженні вихідні дзвінки на деяких моїх знайомих цього ж оператора, але у приятеля, який був поряд, телефон працював. Після 14 години у мене відключили повністю вихідні звінки, а потім навіть значок сітки зник. Через кілька хвилин и у мойого приятеля зник повністю зв'язок. Але інший телефон, який я рідко використовую - продовжував працювати, як завжди. Для чого відключати телефони з Дніпропетровською реєстрацією, та ще й поетапно? Достатьньо було просто відкоючити всі мережі в Дніпропетровську. Чому телефон, який на "прослушці" відключили навіть в області, в зовсім іншому місті, а інший продовжував працювати, як завжди?

 

2. По подібній технології підриву урни не так давно донецькі вбили дніпропетровського бізнесмена. Він вийшов з машини і підійшов до лотка купити води на трамвайній зупінці біля ЦУМу і в цей час привели в дію пристрій, що був в урні поряд - бізнесмена розірвало. Зараз підриви були зробленні для психологічного тиску - при підриві 4 пристроїв менше 30 постраждалих і то поранення від шматків урн не високого гатунку (якби урни були ще як у радянські часи - взагалі все вилетіло б уверх в повітря). Комусь просто потрібен був привід для заборони масових заходів на свята, тому зразу ж оголосили, що до 2 травня включно - ніяких масовіх заходів. Параллельно з вибухами розмістили інформацію в інтернеті і навіть через спецзв'язок - про більше ніж 10 вибухів в різних частинах міста. Пошкодженні трамваї тільки в 16-30 28/04 перегнали в центр до ЦУМу - для чого так довго тримати їх на очах людей? Раніше швидко все прибирали, щоб менше людей бачило трагедії. Комусь дуже треба було роздути з мухи слона.

 

3. Якщо ритуальне вбивство Аксельрода за 7 годин до Паски - неофіційно списали на розборки Ахметова з Коломойським, то цікаво на кого ці вибухи спишуть - мабуть на націоналістів з БЮТівцями.


Я живу в Дніпропетровську все життя і чув про багато різних злочиннів, що були за 40 років, але ті злочини, які відбуваються останнім часом - не зовсім стандартні. Вже трьох людей спалили живцем. Нещодавно в Новомосковську якісь молоді люди порубали мачете и сокирою молодих хлопців і дівчат в лісо-парку. Причому їх не хотіли вбити, а саме робили "резонансний злочин". Кому потрібні ці всі "резонансні" злочини і для чого?

 

Александр ВЕРЕЩАГИН, Днепропетровск


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини