MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 квітня 2016

3501 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 1 квітня

Непереможна корупція в Україні. Резонансна публікація The New York Times

Нічого, напевно, не зміниться, якщо президент Порошенко й парламент не погодяться дати працювати деяким справжнім борцям із корупцією і не затвердять суттєву судову реформу. Корупція широко поширена в Україні звідтоді, коли було відновлено її незалежність, живиться міцними зв'язками між політиками й олігархами та слабкою системою правосуддя. Протести 2014 року, що призвели до повалення президента Януковича,  значною мірою обумовлені народним гнівом через монументальну корупцію і зловживання владою.

Розпорядник нерухомості Путіна та його друзі

Маловідомий підприємець із Санкт-Петербурга передавав нерухомість кільком жінкам, яких поєднує дещо особливе, точніше дехто –Путін. Одна з цих жінок – його молодша дочка, двоє інших – близькі родички особи, яку російські медії називають "Путіновою дівчиною", хоча сам президент уперто відкидає будь-який зв'язок із нею. Четверта ж – студентка, що позувала для календаря, випущеного до дня народження очільника РФ. Нерухомість, що належить їм, міститься в елітних закритих комплексах у Москві й Підмосков'Ї.

Полоній знайдено в 720 місцях. Рецензія на книгу "Дуже дороге отруєння: Вичерпна історія вбивства Литвиненка"

У березні 2016 року у Великій Британії побачила світ приголомшлива книга Люка Гардінґа "Дуже дороге отруєння: Вичерпна історія вбивства Литвиненка". Британський журналіст, телевізійний продюсер та письменник Пітер Померанцев написав до неї не менш приголомшливу анотацію. Помираючи, Олександр Литвиненко розгадав загадку свого вбивства і передбачив майбутнє.

Унікальні села України, які варто обов'язково відвідати. ФОТО

Колись містечко, а нині – село Струсів на Теребовлянщині

Насправді справжній відпочинок ми отримуємо проводячи час на природі, там, де свіже повітря й немає міської метушні. Такі місця – це села. Українське село славиться особливим колоритом та красою. Тут наша культура, обряди та звичаї збереглися і цінуються, як ніде. Деякі сільські місцини здатні надихнути на нові звершення та наповнити людину найпозитивнішими емоціями. Саме в таких ми й пропонуємо вам побувати. Представляємо наймальовничіші села України, які обов'язково слід відвідати хоча б раз!

Краєвид у Розтоках, що на Путильщині

Методи формування нової коаліції: Луценкові час згадати написане у власній книжці

Це дійсно так: і Луценко, і його інтерв'юер змінилися. Це просто факт, який не потребує оцінки. Однак обидва вже нині політики, які є не останніми нардепами у БПП (один із них навіть очолює пропрезидентську фракцію у Верховній Раді), обіцяли будь-що змінити життя українців після революції. Мовляв, такого свавілля, як за Януковича, більше не буде. І чомусь саме тим доказом, завдяки якому вони отримали мою довіру, є та сама книга, яку нині, пишучи цей допис, тримаю на колінах, розгорнутою на сторінці 166.

Царевич продемонструвала, як суддя може бути страшною зброєю в руках свавільної влади

Я знав, що суддя Царевич буде все заперечувати, але такого цинізму і відвертої брехні не очікував. Вона двіччі повторила, що ніхто з водіїв, яких вона позбавляла прав, не сказав, що справи повязані з акціями протесту. У Царевич немає жодних проблем з компетенцією, немає питань щодо майна, але в неї величезні проблеми із совістю. Царевич вчергове довела, що розумна суддя без совісті, яка готова виконувати будть-які вказівки може стати страшною зброєю у руках свавільної влади.

Фантастика: 19 годин до Івано-Франківська

– Я чув, що тепер є потяг до Івано-Франківська, що йде 19 годин. Це взагалі фантастика якась! Я пам'ятаю, як я їздив 24 години тільки до Львова, а тоді ще п'ять до Франківська і тільки тоді – в гори. А це 19 годин – фантастика.

– Да, можна ще швидше доїхати до Тернополя, а там від Тернополя до Франківська рукою подати. Але нема дороги.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини