MENU

ТОП-4 продуктів, що прискорюють обмін речовин

1240 0

Багато людей проводять величезну кількість часу в тренажерному залі і на біговій доріжці, щоб скинути зайвий жир. Однак без правильно харчування практично неможливо домогтися якихось серйозних результатів.

Існує багато різних дієт для спалювання жиру, але не всі вони безпечні і схвалені дієтологами, тому ми розповімо про один з варіантів здорового зниження ваги, а саме збільшення у своєму раціоні продуктів, які прискорюють обмін речовин. При збільшенні швидкості обміну речовин, калорії спалюються набагато швидше, а, отже, прискорюється і витрата запасів жиру в організмі.

Яблука

Крім того, що яблука можна назвати відмінним замінником нездорових закусок, наприклад чіпсів і пончиків, так вони ще і стимулюють обмін речовин. Намагайтеся з’їдати хоча б по одному яблуку кожен день.

Грейпфрут

Грейпфрут містить у собі один із відомих цитрусових флавоноїдів – нарінгин, який є справжнім природним жироспалювачем. Саме він надає плодам грейпфрута гіркуватий смак, а також підвищує обмін речовин і активізує роботу печінки.

Куряча грудка

Для здорової втрати ваги важливо не тільки вживати фрукти й овочі, але і м’ясо, яке містить багато білка.

Зелений чай

Що стосується напоїв, то тут поза конкуренцією зелений чай. Крім приємного аромату і смаку, він є корисним для пришвидшення метаболізму.

Здоровенькі будьте


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини