MENU

Олександр Турчинов. Що ще треба зробити владі?

615 1

 

Що ще треба зробити владі?

Сьогодні події в Турції розгортаються надзвичайно динамічно. Сотні тисяч людей вийшли на вулиці, захищаючи право бути справжніми громадянами своєї країни. А все почалось з екологічного пікету, яким активісти вимагали припинити руйнування парку, де мав вирости черговий бізнес-проект провладної еліти. 

Демонстрація сили та жорсткий розгін екологів фактично підняв всю країну. І спроба влади придушити громадський протест обернулася зворотньою стороною - багатотисячною акцією протесту.

В Україні ламають Конституцію, скасовують вибори, піднімають пенсійний вік, знищують судочинство, кидають за ґрати опонентів влади... Що ще треба зробити цій владі, щоб люди зрозуміли: поки вони не вийдуть на вулицю, поки вони не стануть на захист своїх прав, як це було в 2004 році, ані політичні об'єднання, ані опозиційні лідери ситуацію в країні не змінять!

Лише зрозумівши, що все залежитть виключно від кожного з нас, і ніхто, чуєте, ніхто не поважатиме нас, якщо ми самі не навчимось поважати себе!.. Лише продемонструвавши свою рішучість та спільне бажання щось змінювати, ми зможемо зупинити бандитську навалу та звірячу агресію, направлені проти розвитку та кожного з нас персонально. Лише зрозумівши все це ми зможемо відновити вкрадені права і повернути Україну до європейського шляху розвитку.

 

Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини