MENU

Якщо «регіонали» ще не не зґвалтували твою дружину, значить до цього в них не дійшла черга — блогер

854 1

ЩО ЯНУКОВИЧ ЗРОБИВ У СВОЄМУ ЖИТТІ ДОБРОГО, крім Межигірського маєтку для себе, цей малоосвічений, знахабнілий бевзь-самодержець? Щоб там не говорили всілякі чечетови й богусловські, режим януковича є глибоко порочним. Жертвами його паскудної політики став увесь український народ, адже в краіні , яку він будує, щезли всі сліди справедливості та людяності. А після подій 18 травня в Києві вже мало хто в світі має сумніви у фашистському характері диктатури В.Ф. 

Цей негідник, що відгородив себе високим муром свого Межигірського лігва, будучи офіційно гарантом додержання конституційних прав громадян на справедливу зарплатню, пенсію, медичне обслуговування, свободу мітингів, демонстрацій, чесних виборів, насправді перетворився в сумнозвісного кримінального авторитета Горбатого, на якого чекає свій капітан Жеглов. Утім, воскреслий Горбатий зі своїми гражданамі бандітамі'' зробив фундаментальну помилку: він відверто, зухвало й цинічно переступив усі Божі закони. А без їхнього шанування жоден політик, жодна політична сила ніколи не досягне своєї мети, навіть високої. Мета ж донецьких сучих виводків є власне збагачення. При цьому вони не знають навіть межі, коли в істерії ненажерливості могли б нарешті зупинитися. 

УКРАЇНЦІ наочно побачили як міліція, що покликана захищати громадян від замірянь лиходіїв, захищає саме злочинців, як залежна прокуратура працює в одній зв'язці з беззаконниками. 

Прикро констатувати: люди в погонах і мантіях сьогодні обслуговують ''проффесорів'' кримінального світу, навіть судді КС перетворилися в хлопчиків ''чєво ізволітє''. 

Пройдисвіти, крадії, мерзотники на сьогодні призначили себе елітою в країні й склали уряд. 

Вони пішли ва-банк, не бояться втратити багато, щоб отримати все в нашій Вітчизні. Наразі в Україні панує бандитське свавілля, донецькі поняття й братківська феня. 

Наша головна задача дня - це перетворити в переважній своїй більшості байдуже, напівсонне населення у свідоме, політично активне громадянство, яке здатне відстоювати свої права, честь і благополуччя. 

На жаль, підтримувати енергію співвітчизників до нестримної такої боротьби здатен не кожний опозиціонер-демократ. Ускладнює боротьбу й відсутність на волі такого рідкого пасионарія як ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО. Але опозиція реально існує, вона бореться і її очолюють достойні лідери: Яценюк, Тягнибок, Кличко. Припинити протестні акції - це хибна думка. 

Вода камінь точе! Треба продовжувати ходити від хати до хати, від серця до серця і роз'яснювати людям бандитську сутність донецького мафіозного угруповання ПР, необхідність знищення всіх слідів фашистського режиму. 

Українець, нарешті, повинен збагнути: якщо регіонали остаточно ще не відібрали твій бізнес, твій дім, твоє майно, не побили твого батька, брата, не згвалтували твою матір, сестру, дружину, то це тільки тому, що до цього в них не дійшла черга, Це справа часу, бо поки що вони грабують і силують по-крупному. Слава Україні!

Oksana Ksenya 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини