MENU

Восени почнеться банкрутство держави, і тоді громадяни самі вийдуть на вулиці - Соскін

3021 2

Верховна Рада 6 червня була заблокована парламентською опозицією, після того, як Янукович особисто не з’явився виступити перед депутатами із щорічним посланням. Після цього голова Верховної Ради Рибак заявив, що, можливо, ввечері Партія регіонів знову збереться на так зване «виїзне засідання». Голова фракції Партії регіонів Єфремов у свою чергу зробив заяву про те, що можливо до цього засідання не буде допущена опозиція.

Фактично, це означає, що в Україні почався заколот, відбувається відкрите встановлення диктатури, і правлячий режим, як виглядає, вже не звертає уваги на Конституцію. В якій цивілізованій державі можуть відбуватися такі антиконституційні шабаші, так звані «виїзні засідання» парламенту у якихось підвалах? Тому, якщо це засідання таки відбудеться, і якщо до нього справді опозиція не буде допущена, то можна буде говорити, що в Україні відбувся антиконституційний переворот.

Однак, не зрозуміло, чому опозиція взагалі почала блокування Ради, адже останні події засвідчили, що в Партії регіонів немає більшості. Натомість, якщо «виїзне засідання» таки відбудеться і на нього не допустять опозицію, то можуть розпочатися зіткнення, і тоді ситуація може привести до непередбачуваних наслідків. Виникає сумнів, що опозиція до цього готова.

В той же час, український народ зараз пасивний, і до осені навряд чи відбудеться підняття тонусу. Але восени так чи інакше фінансово-економічна ситуація погіршиться настільки, що почнеться банкрутство держави, і тоді громадяни самі вийдуть на вулиці.

Oleh SOSKIN

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини