MENU

У Олійника бажання вислужитися перед Януковичем повністю атрофувало залишки мозку — Москаль

667 1

Фобія втратити владу штовхає окремих «розмовляючих папуг» з Партії регіонів на кшталт Володимира Олійника до реєстрації законопроектів, які взагалі є недопустимими в жодній нормальній країні. Нагадаю, пан Олійник пропонує негайно припиняти роботу інтернет-сайтів, що містять інформацію про заклики до захоплення державної влади, повалення конституційного ладу, порушення териториальної цілісності держави та ін. 

Все це добре, але під подібним приводом можна закрити любий сайт, котрий чимось не сподобається владі – навіть заблокувати доступ з території України до Фейсбуку, Твіттера та інших соціальних мереж. 

Тобто останні події в Туреччині та низці арабських країн, де спонтанні мітинги і революції виникали з обговорення в соцмережах та форумах, настільки налякали владу, що вона випустила на «передову» Володимира Олійника, в якого, своєю чергою, бажання вислужитися повністю атрофувало залишки мозку.

Якщо вже говорити про інтернет, то можна спитати в виборців: що вони хочуть там заборонити? Впевнений, що більшість нормальних людей скаже – заборонити дитячу порнографію, педофілію, збут через інтернет наркотиків та торгівлю зброєю, порносайти з рекламою сексуальних послуг тощо. Саме такі закони вносилися депутатами ще в 6 скликанні, але саме Партія регіонів їх провалювала! 

Складається таке враження, що Володимир Олійник і члени його фракції і є основними відвідувачами, споживачами послуг і поціновувачами подібних інтернет-ресурсів.

Hennadii MOSKAL

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини