MENU

Обережно! На основі Харківського УМВС створена зондеркоманда псевдонаціоналістів

2613 1

Терор псів режиму: повний огляд подій та рекомендації щодо власної безпеки.

З початку травня здійснено щонайменше десяток відомих збройних нападів на націоналістів, або на людей які колись перебували в націоналістичному русі. Нападали на свободівців, футбольних фанатів, колишніх членів націоналістичних організацій на кшталт "Патріот України", чи "УНА-УНСО".

Усіх постраждалих єднає лише одна річ - вони хоча би раз затримувалися міліцією. І там залишали свою адресу проживання.

На Сирці після нападу на музиканта Максима його з лікарні хотів забрати додому сусід. Але під лікарнею в машині прокололи усі шини. 

Пізніше на Борщагівці стався напад на активіста з Гостиного двору та націоналіста Євгена Парфьонова. З ним у лікарні тривалий час перебувала Тамара Шевчук. Повернувшись додому дівчина на своїх дверях побачила записку. Фарбою кривавого кольору було видряпано "Доиграешся".

Виходить, що нападники ретельно відстежували реакцію на побиття своїх цілей. Стежили хто приїжджає в лікарні та намагаються залякувати і цих людей.

В ці ж дні під дверима своєї квартири знаходить "чорну мітку" і націоналістка Онисія Гарай. Їй підкинули обрізок А4 на якому було написано її ім'я та адреса проживання. 

Характерно, що між нападами мобільній групі націоналістів удалося зловити злочинців.

Якраз під час спроби нападу на чергову жертву. На одному з нападників під футболкою виявлено спецобладнання. А саме - рацію прихованого носіння "ОРІОН РН-2.4К", а також пристрої для дистанційної передачі зображення з прихованої камери. Значить всі напади документувалися для звітності. Спочатку нападників було двоє, але коли їх затримали націоналісти, то на підмогу за кілька хвилин прибуло ще п'ятеро. Отже, група нападу складається з семи осіб віком 25-37 років оснащених міліцейським спецобладнанням.

Також в ці дні, напереродні протесту опозиції в Києві сталася ще низка важливих подій:

- невідомі розбили машину Віктору Андрусіву, члену "Демократичного альянсу".

- напали на машину тітки Юлії Тимошенко, коли вона їхала на акцію протесту в столицю.

Широко відомими стали події 18 травня, коли міністр МВС особисто спостерігав з даху готелю за силовою сутичкою найманців проти протестуючих українців на Житомирській вулиці.

Ще більшого розголосу набуло покриття владою найманця Вадима Тітушка, який засвітився нападом на журналістів. Бидлана Тітушка невідомі спонсори возять на суд на чорному джипі та внесли за нього заклад у кілька десятків тисяч гривень.

Згодом я отримав листа про можливий подальший розвиток подій:

"Вітаю!

Як обіцяв, пишу. Вибачаюсь, наразі не можу дати повну викладку, бо з ніг валюсь. На вихідних зможу більше.

Насамперед, доки мене не уриють, я не хочу, щоб афішувалась ця наша переписка. Коли уриють, відповідно, мені буде похєр.

Якщо по суті. Можливо, ви про це самі здогадуєтесь, або навіть точно знаєте. Останнім часом вас провокують на «отвєтку». Принаймні, про це шепочуть мої джерела. Власне, у зв’язку із цим наскакують на ваших хлопців, як мені нашепотіли, спеціально виписані мусора (орієнтовно – із Харкова).

Далі. ***** відділ заряджають на польові розкрутки по темі «нациків» з такими акцентами (з витонченими, але хуйовими провокаціями), щоб «стрінгери» гарантовано отримали піздюлєй (я це саботую, як можу, бо у хлопців є діти, а в мене совість). Останнім часом є ц. у. на розслідування про «вуличних терористів».

На хвилинку, я працюю у холдингу *****.

Власне, це прелюдія. Про головне - коротко. Можливий варіант наступний (вірогідність, слава Богу, невелика, але, нажаль, вона серйозна попри все). Із закосом під «нациків» поламають (можливо, до могилки) кількох «ворогів нації». Перші на прицілі – лівацькі дятли потипу Манчука-Мовчана. Наступні – журналісти-викривачі терористів зі «Свободи». У мене проблема наступна: я – журналіст-викривач, і формально «розслідування» про «бандугрупування» йшли через відділ, який я очолюю.

Ось приклад замовної статті.

Власне, я від вас нічого не хочу. Я просту лишаю «мітку». Не паліть передчасно (не пробивайте, наприклад, через «Репортерів», бо вони кормляться із різних рук). Але майте на увазі.
З повагою, ***** "

І от вже за тиждень стається нібито напад на маловідомого Георгія Ермана, лівого активіста-журналіста. Характерно, що хлопця не били, а лише лаялися й погрожували щодо його лівих поглядів, чи щось в цьому роді. Словом, дали всі натяки, що це зробили націоналісти. Ерман не писав заяву в міліцію, схоже не має ніяких слідів побоїв, але разом з тим на всі ЗМІ вже прогриміло, що націоналісти тероризують журналіста. 

З цього приводу варто одразу донести до лівих активістів, що вірогідно зараз все більше будуть лобіюватися і замовлятися статті проти націоналістів. Тому варто уважно слідкувати чиє замовлення берешся виконувати. Оскільки далі можуть прийти вже не лише просити кричати "Слава Бандері", а зондеркоманда Януковича з спецобладнанням і кастетами. Потім може навіть лишать на місці злочину речі когось з націоналістів як це було у справі Павліченко. Там відпрацювали подібну схему. Чи можливо нападники будуть одягнені у футболки із закосом під націоналістів, як це було на мітингу в Черкасах, де губернатор одягнув кримінальних найманців у футболки "Смерть жидам".

Після того як 2 квітня під Верховною Радою кияни закидували сніжками депутатів, то міліцією була проведена масштабна спецоперація. Лише згідно слів самих ментів було опитано більше тисячі осіб, чиї телефони були отримані від мобільних операторів. Опитувалися націоналісти, громадські активісти, журналісти, члени родин та просто близькі друзі. Щоб усі зрозуміли рівень втручання державних силовиків у приватні розмови кожного наведу конкретний приклад. Дзвонять другу київського свободівця Олександра і починають розпитувати за Сашка. Друг каже, що не знає такого і кладе слухавку. Далі відразу телефонує Сашку і каже, що ним цікавляться невідомі особи. Як тільки він кладе слухавку - новий дзвінок і невідомі у телефон кажуть:"Що ж ви кажете, що не знаєте Сашка, коли тільки-що набрали його номер?"

Зрозуміло, що це серйозна забава. Хтось має доступ до телефонного прослуховування в режимі он-лайн висвітлення стану переговорів абонентів.

Власне кажучи якраз після закінчення облави незаконних допитів та телефонних опитувань сотень громадян, почалася серія нападів по під'їздах. Забавно навіть те, що спершу частина людей думала, що це за ними полюють слідчі Печерського РУВС. 

Тепер навіть постає дилема - ти повертаєшся додому і бачиш у себе в під'їзді трьох хмурих чоловіків, які рушають в твоєму напрямку. 

Це менти в цивільному? Чи виродки з кастетами? 

Треба бігти за ломакою, чи діставати паспорт? 

Чи може одні й ті самі опера при зустрічі думають - бити кастетом, чи вручити повістку на допит?...

Це зрештою це буде не так вже й дивно, враховуючи, що міліція залякувала не писати заяви про злочин тих, кого били кастетами. Наприклад, розслідування по справі Володимира Карася, якому поламали лобові кістки та щелепу, взагалі ведеться по справі "легких тілесних". Міліція не дуже любить розслідувати власні злочини.

Отже, після "телефонної" облави настала "під'їздна", яку потім змінила хвиля обшуків. 

А зараз можливо настав час нападів на "ліваків" про який анонімно попереджали журналісти. 

Тепер особливо треба берегтися усім до кого приходять в гості міліціонери. Завтра застрелять якогось лівака, а поруч будуть лежати твої кросівки, або шапка. Наприклад червона шапка, яку так шукають міліціонери по справі "сніжок". Чи інші речі, які якраз зникли під час обшуку, чи просто неформального візиту напередодні.

Методи каральних органів режиму набувають творчих розмахів. Так, до свободівця Сергія Аксанюка на роботу прийшли два чоловіки, сіли і мовчки втупилися в стіну. А через десять хвилин зайшла жінка, яка запропонувала йому передати 100 доларів для Євгена Карася, бо "я його матір, а він зараз переховується, сам знаєш по яких справах!".

Сергій Аксанюк - учасник протесту проти дерибану парку Перемога на Дарниці московським патріархатом. Його зараз судять і менти вже не перший раз пропонують йому дати будь-які фальшиві свідчення щодо різних осіб як організаторів акцій протесту. В обмін на це обіцяють закрити кримінальну справу. 

Незрозуміло чого хотіли домогтися провокацією з передачею грошей міліціонери. Чи то це гроші, які ще вчора були украдені в банку і Сергію бігом інкримінували би ще й пограбування, чи ще якась афера. 

Точно зрозуміло одне - силові органи режиму отримали повний фас на будь-які провокації. 

Що робити?

- Попередити рідних та близьких, що мент - це бандит. Ніяких моральних забов'язань перед окупантами чесна людина мати не має. На всі розпитування відповідати:"Не пригадую, у мене стрес". І не перейматися за жоден дизкомфорт. Нічого допомагати бандитам порушувати свої права. Повістки мають право вручити лише особисто тому, кого викликають. Решта осіб чи близьких - мають повне право відмовитися і ніяких розписок щодо цього не писати.

- Бути уважними в телефонних розмовах та щодо іншої приватної інформації щодо себе. Твоїх друзів можуть прозвонити. Так само як і будь-кого з ким ти часто зізвонюєшся. Також немає нічого дивного, якщо окупанти почнуть дзвонити по твоїх робочих контактах з метою зіпсувати тобі роботу. Менти працюють на бандитів і отже метод у них - руйнувати тобі життя в будь-який спосіб.

Будь до цього готовий. 

- Не поспішати, не нехтувати дрібницями - завжди записувати дані ментів, які до тебе ходять та дзвонять, вони обов'язково мають показати посвідчення. Нема посвідчення - значить він офіційне бандитське чмо, а не мент. І ніяких забов'язань до цього ти перед ним не маєш. Номери машин, номери телефонів - фотографувати. Мент при виконанні - це службовець і публічна особа. Ніяких законних підстав для конспірації він не має. А тим більше у тебе на порозі.

- При підході додому не поспішати, не слухати музику, взяти в руку чи підготувати засіб самооборони. Окремі громадяни зараз виходять з ліфта тримаючи в руці травматичний пістолет, який мають на законних підставах. Вони не переживають що подумають сусіди. Якщо сусіди таке побачать - це навіть на краще! Ти їм поясниш ситуацію, попередиш про загрозу твоєму життю з боку псів Януковича. Люди зрозуміють. Вся країна тільки й чекає "коли вже почнеться". Чим більше знають правди сусіди - тим краще.

- Придбай засіб самооборони. Голими руками тобі нічого не світить. Носи засоби самооборони - газові балочники чи решту легальних речей на публічні заходи. Напад може статися будь-де. У разі нападу - чим більше галасу ти здіймеш - тим більше здоров'я збережеш.

- Установи відео-стеження біля власної квартири. Це недорого, але зробить купу проблем ментам під час їхніх свавільних дій. Також дуже поможе вирахувати нападників у разі потреби. Паркуй свою машину в незручних для нападу місцях. Стоянки - непоганий варіант. 

- Особовий склад СБУ та МВС морально знищений. Один факт: за бійню 18 травня покарали не найманців, а рядових ментів. Режим "зливає" своїх слуг, тому що більше вірить найманцям. Вербуй співробітників силових структур. Дай почитати "Холодний Яр" своєму дільничому. В умовах соціальної депресії - ідеологія - це ураганний смерч, дуже потужна зброя. Ментам режим пропонує рабство і невеликі огризки, а ти натомість можеш запропонувати мрію про світле майбутнє. Це дорого коштує.

- Вступай в організовані політичні групи. Вже пізно боятися, що по тебе прийдуть, якщо ти будеш особливо активним. Сьогодні приходять по усіх. А бізнес відбирають у взагалі аполітичних осіб. Однак участь в організованих громадах суттєво покращить можливості колективної оборони проти проблем.

Євген КАРАСЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини