MENU

Melovin розповів, чим буде дивувати на Євробаченні-2018

1157 0

20-річний співак і представник України на пісенному конкурсі Євробачення-2018 під час зйомок кліпу Under The Ladder розповів, чим же він буде дивувати глядачів цього року.

В інтерв'ю виданню Viva Melovin поділився секретами його майбутнього номера.

Читайте також: Українська співачка Джамала стала мамою

"Я не звик говорити про виступ, як про якийсь розрив на сцені. Звичайно, багато хто намагається зробити шоу за допомогою яскравих постановок, світла, диму на сцені. Але часто надлишок спецефектів затуляє самого виконавця і його пісню. У мене буде шоу, декорації, ми всіляко намагаємося привнести щось особливе в номер, але так, щоб це не відволікало від сенсу пісні, головного меседжу. Це зробити складніше, ніж просто шоу, але ми всіляко працюємо над тим, щоб номер доповнював виконавця, тобто, мене. Упевнений, що такого ще не було", – розповів співак.

Також Melovin упевнений, що композиція Under The Ladder буде зрозуміла кожній людині, незалежно від того, в якій країні вона живе.

Я не люблю, коли про пісню говорять дуже багато. Її потрібно слухати та сприймати. З "Under The Ladder" все просто – це пісня про поразки, які призводять до успіху, – додав представник України на Євробаченні.

Співачка Джамала неодноразово наголошувала на тому, що для перемоги в пісенному конкурсі Євробачення потрібно не лише мати хороший номер, а й бути сильним духом і стресостійким. Melovin упевнено зазначив, що його нічого не може дратувати.

Читайте також: В Швейцарии скончалась победительница "Евровидения" Лиз Ассиа

"У мене був вже досвід конкурсів, це "Х-Фактор", і там постійно був стрес прямих ефірів, які, до слова, тривали не два тижні, а значно більше. Звичайно, я не порівнюю ці два конкурси, і не знаю на 100%, що мене чекає в Португалії, але впевнений, що я з усім впораюся".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини