MENU

«Регионалы» хотят зафиксировать полицейское государство на законодательном уровне - Турчинов

1129 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Партія регіонів уже не приховує, що будує в Україні поліцейську державу. Тепер вони це захотіли зафіксувати на законодавчому рівні.

У минулу п'ятницю регіональною більшістю був прийнятий закон, за яким в Україні вводиться реєстраційний облік місця проживання громадян. Тепер ті громадяни, які протягом місяця не живуть за місцем прописки, повинні в обов'язковому порядку зареєструвати своє місце перебування у структурах МВС. Тобто, вільне пересування по країні стане проблемою не тільки для іноземців, але і для українських громадян.

Наступними, за логікою влади, повинні бути закони, що заборонять без дозволу Партії регіонів покидати місце «приписки», введуть обов'язкові трудодні на благо керівництва Партії регіонів і обов'язкове носіння на верхньому одязі особистого номеру та помітки про благонадійність по відношенню до криміналу, який перебуває у владних кабінетах. Це не жарт... Які можуть бути наступні кроки людей, які на вимоги провідних країн та політиків світу припинити політичні репресій відповідають посиленням політичного терору?

Звичайно, можна сидіти і спостерігати, як вони просуваються на шляху маразму, відновлюючи традиції тоталітарного минулого, можна сховатись або виїхати з країни, а можна зупинити їх, щоб повернути Україну до демократичного європейського шляху розвитку. В якій країні будемо жити, залежить від того, який вибір зробить кожен iз нас».

 

 UAINFO


 

ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини