MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 жовтня 2019

157 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 2 жовтня

Зеленский заложил три мины под решение проблемы оккупированного Крыма

Мы пока не знаем, согласится ли президент Зеленский с этим новым ультиматумом Москвы. Однако хочу напомнить, что если псевдореспублик Донбасса для России официально нет, то "Республика Крым" в составе Российской Федерации есть не просто официально, а конституционно.

Власнику телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK повідомили про підозру в тероризмі

"Мене сьогодні допитували за трьома статтями. Одна стаття – тероризм, друга стаття – фінансування тероризму і третя стаття – легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом", – розповів Козак.

 

Одіозній "слузі" закидають печерний расизм – за "чорношкірого доповідача", який їй "як дочка"

"В яку Європу нас можуть привести такі перфектні, не затьмарені тінню цивілізованості обскуранти? – запитує загал журналіст. – Одна кидається на журналістів, другий мастурбує на совок, третя в ідіотському захопленні демонструє печерний расизм".

"Ееее... Да-а…": нардеп від "Слуги народу" спробував похвалити колегу і забув, за що саме. ВІДЕО

Конфуз стався під час обговорення проекту Постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Проблеми формування прожиткового мінімуму в Україні". Отримавши слово від спікера парламенту, Остапенко раптом забув про що, власне, йдеться.

Діти, які не знають мови та історії України. Як ми втрачаємо молодь Донбасу і Криму

За умов гібридної війни "освітні ініціативи", які реалізуються на території ОРДЛО та в Криму за всебічної підтримки Росії, є потужним арсеналом "зброї". Він застосовується з метою "всебічного" включення тимчасово окупованих територій до російського культурного контексту. 

Під Радою мітингують проти продажу землі іноземцям. ФОТО

Люди тримають плакати із гаслами: "Не продавайте Батьківщину", "Ні" продажу землі іноземцям", "Земля – наша матір! Матір'ю не торгують!" Також на акції присутня символіка Всеукраїнської аграрної ради та ВО "Свобода". На площі Конституції перед ВР встановлено сцену.

Якутского шамана Александра Габышева, который шел в Москву совершать "обряд изгнания Путина", признали невменяемым

"Считаем, что в рамках амбулаторной экспертизы и в условиях недостатка времени невозможно сделать достоверное и исчерпывающее заключение о степени вменяемости подследственного", — заявила адвокат.

Три прості кроки для профілактики раку у повсякденному житті

Одним з найсуттєвіших факторів ризику розвитку раку є надмірна маса тіла. Розрахункова величина, яка дозволяє орієнтовно оцінити ступінь відповідності маси людини та її зросту називається індексом маси тіла (ІМТ). За визначенням, нормальний індекс маси тіла становить від 18,5 до 24,9, все що більше – передожиріння або ожиріння.

"Динамо" та "Шахтар" зіграють в 1/8 фіналу Кубку України з футболу

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" зіграють в 1/8 фіналу Кубку України з футболу. Жеребкування цієї стадії змагань відбулося в Будинку футболу в Києві.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини