MENU

Законопроект о языках запустил механизм самоуничтожения «регионалов» - Бригинец

2575 12

Новим «мовним» законом Партія регіонів запустила процес самознищення.

Прислів’я говорить: «Коли Бог хоче покарати людину, він віднімає у неї розум». Те, що Партія регіонів вирішила знищити українську мову є ознакою того, що в них розум вже відняли. Але руйнуючи себе, вони можуть зруйнувати державу.

Влада вже давно бореться з українською мовою. Все почалося зі знищення її в медіа: припинили переозвучку фільмів українською мовою, зменшили кількість україномовної музики в ефірі, з’явилось чимало російськомовних іноземних ведучих. Зараз українську мову хочуть не лише донищити в медіа ефірі, а й в освіті і науці, соціальній сфері та офіційному спілкуванні, переконуючи нас у тому, що «мовний» законопроект направлений не на всю Україну, а на її певні регіони.

Насправді метою влади є зменшити використання української мови в значній кількості не лише регіонів, але й міст і навіть сіл України, що в кінцевому результаті призведе до позбавлення української мови статусу державної.

Нагадаю, до Верховної Ради України внесено проект закону «Про основи державної мовної політики», який фактично вводить російську як другу державну мову. Громадськість збирає однодумців на 9.00 5 червня під ВР, щоб протистояти намірам влади.

 Олександр БРИГИНЕЦЬ

 

 

КОЛЕСНИЧЕНКО ВАДИМ ВАСИЛЬЕВИЧ. ДОСЬЕ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини