MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 липня 2020

222 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 липня

Кравчук погодився очолити українську делегацію у ТКГ по Донбасу

"Я при всьому тому, що в своєму житті щось бачив, пройшов, і можна було б і відпочивати - але час для відпочинку не настав. Я прийняв рішення - якщо я зможу, а я хочу цього, щось зробити, щоб пришвидшити мир на Донбасі - я буду це робити до останнього подиху. Ось чому я і погодився", - сказав Кравчук.

Кучма пішов з посади очільника української делегації в ТГК. Що далі?

Якщо чергове перемир'я буде зірвано, у України з'являться всі підстави говорити про недієздатність російської делегації виконувати домовленості. І наполягати на переформатування угоди або взагалі переговорного майданчика.

Павел Казарин: Оккупация и аусвайсы

Из Крыма в первую очередь выезжали все те, кто после аннексии оказался в зоне риска. Активисты. Правозащитники. Политики. Все те, кто декларировал свою проукраинскую позицию публично. Все те, кто после 2014-го рисковал отправиться в тюрьму за призывы к нарушению терцелостности России. Вдобавок, полуостров покидали представители тех конфессий, которые были запрещены в России.

МВФ "заморозил" программу stand-by для Украины на $5 млрд – НВ

Так, во время организованного Киевской школой экономики онлайн-форума «Корпоративное управление: потеря суверенитета или антидот коррупции?» блогер и финансист Сергей Фурса спросил Люнгмана о том, может ли он подтвердить, что программа МВФ для Украины идет по ранее согласованному плану. Люнгман не смог ответить на этот вопрос утвердительно, хотя официально программа еще действует.

Большой беларусский переполох, или "Черногория 2.0"

Напомнил эту историю я не зря. Поскольку в последнее время, каждый раз, когда публикуются мои материалы на тему хаотизации и деструктивных антигосударственных проектов, реализуемых Россией в мире, а упоминаю об этом я и в своих интервью, многие воспринимают сказанное и написанное, как некую конспирологию, мало что общего имеющую с реальностью. Между тем, буквально вчера мы убедились, замечу, в очередной раз, насколько Россия опасна и неистова в своём стремлении захвата власти в соседних странах. И не только соседних…

Слідом за найманцями Путіна: у Білорусі затримали відомого політтехнолога з Росії

За версією спецслужб, він консультував адміністратора груп в різних соціальних мережах, об'єднаних загальною назвою "Країна для життя". За однією з версій, група працювала під зовнішнім управлінням російського піар-фахівця. І цьому є підтвердження.

У Білорусі затриманих найманців "Вагнера" підозрюють у підготовці теракту

Спершу Равков зазначив, що кримінальну справу відкрили за «290 якоюсь» статтею, але згодом уточнив, що йдеться про підготовку до терористичного акту. Затриманих найманців наразі допитують.

Вперше в історії Україну в Лізі Європи представлятиме команда з маленького селища

"Колос" пробився до Ліги Європи після останнього матчу із "Маріуполем", який відбувся 29 липня на НСК "Олімпійський" у Києві. Подивитися на цю гру прийшли понад 5 тисяч глядачів, що на даний час вважається досить непоганим показником. Зазначимо, що квиток на матч можна було купити всього за 1 гривню. В Україні знову дозволили відвідувати футбольні матчі на стадіонах із 25 липня.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини