MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 серпня 2020

377 0

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 серпня 2020

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 серпня.

Сьогодні в Україні набрали чинності нові правила зонального карантину. ІНФОГРАФІКА

В Україні сьогодні, 3 серпня, набрали чинності нові правила адаптивного карантину. Зокрема, міста і райони розподілені на чотири зони в залежності від епідеміологічної ситуації. Зони карантину будуть переглядатися щоп'ятниці.

Запущен "эффект домино": В Киеве новый захват здания с людьми. И он не последний –  Борислав Береза

Ну, что Владимир Зеленский, ещё раз фильм прорекламируете? А может, выполните какое-то другое требование террориста? Поздравляю, Вы таки запустили "принцип домино" выполнив условие луцкого террориста.

Не хочется говорить, но я же предупреждал. Так что можете и дальше тихо сидеть на госдаче или в президентской резиденции в Гуте, но теперь будет крайне тяжело исправить ту хрень, которую Вы сделали. А в Киеве новый захват здания с людьми. И теперь преступник утверждает, что у него взрывчатка и он готов взорвать здание с людьми.

Під час спецоперації знешкодили терориста, який захопив заручницю в БЦ "Леонардо"

У Києві під час спецоперації знешкодили терориста, який захопив заручницю у будівлі банку, який знаходиться в БЦ "Леонардо". Нагадаємо, що згідно з інформацією, яку надав заступник міністра МВС Антон Геращенко, терорист є громадянином Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович , 25.03.1988 р.н.

"Судячи за його соціальними мережами - це психічно неврівноважена особа", –  про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Візит Медведчука до окупованого Криму – це не просто приниження України, це вчинок, на який має бути негайна реакція органів безпеки, – думка

Сьогодні (2 серпня - ред) народний депутат Медведчук у супроводі громадян Чалого, Засенка, Галішина та пані Марченко на мікроавтобусі "Мерседес" д/н АА3121СМ виїхав до Криму через КПВВ "Каланчак". Думаю, ніхто не має сумнівів у тому, на кого насправді працює пан Медведчук та його політичний придаток ОПЗЖ, ба більше він цього не приховував з моменту свого двиного воскресіння в 2015 році. Після цього був спецстатус, окремий повітряний коридор, аби він не витрачав зайвий час, торгуючи життями українців, потім він просто купив політичну силу і увійшов до парламенту. Таку думку висловив журналіст Сергій Іванов. 

Оксана Забужко: Совок – це країна мовчазної маси. Який, у Бога, спів на шкільній лінійці?? Ви про що???

Завжди цікаво дивитися, як у прихованої вати починаються танці св. Вітта щоразу, коли їй нагадують, що тут Україна, і що це "надолго и всерьез" і "переждати" не вийде.))

Цікаво спостерігати, як травмований розум проявляє чудеса винахідливости, щоб захиститись від реальности.

От уже добалакались до того. що співати гімн у школі – це "совок".)))

Орвел ридає. Євразія завжди воювала з Океанією.

Проблема росіян – їхні імперські амбіції, вони на все дивляться через призму "моє", – Олег Сенцов. ВІДЕО

Український режисер, колишній в'язень Кремля Олег Сенцов вважає пересічних росіян "стадом". Як сказав він в ефірі "Радіо НВ", росіяни хочуть, щоб їх зомбували, бо їм це подобається.

На думку Сенцова, президент Росії Володимир Путін – це проекція російських сподівань.

"Чому у нього є підтримка? Тому що він робить те, чого хочуть росіяни. Путін – це частина Росії, однозначно", – зазначив він.

У Львові попрощалися із легендарним комбатом УДА Андрієм "Червнем" Гергертом. ВІДЕО

42-річний захисник України помер 1 серпня після важкої хвороби. Як раніше анонсували побратими військового, його поховають на Личаківському цвинтарі. Водночас, підкреслили в батальйоні "Аратта", похованню передувало дводенне прощання. Зокрема, 2 серпня в Будинку воїна у Львові відбулося заупокійне богослужіння: квіти та вінки до труни загиблого воїна люди несли до ранку 3 серпня. Траурна ж церемонія відбулася в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Попрощатися із легендарним комбатом прийшли сотні людей – рідні, друзі, побратими та просто небайдужі земляки.

Червона зона: пасажири поїзда вчинили бунт та змусили машиніста зупинитися в Тернополі

У ніч на понеділок, 3 серпня, мешканці Тернополя та області, які поверталися з відпочинку з Херсонської області, влаштували "бунт" у потязі через відмову машиніста зупинитися на станції Тернопіль, оскільки місто потрапило у червону карантинну зону. Про це на позачерговій сесії міської ради повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

"Вранці написали тернополяни, які їхали з Херсона. У потязі їхали 85 осіб, батьки їхали з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли вчинився бунт наших тенополян у потязі, керівник поїзда погодився зупинитися та висадити людей у Тернополі", – сказав він.

"Америка повернулася". Ілон Маск привітав NASA із завершенням польоту Crew Dragon

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск привітав NASA з поверненням на Землю пілотованого корабля Crew Dragon. "Вітаю SpaceX і NASA з виконанням першого пілотованого польоту Dragon", – написав Маск у своєму в Twitter.

Син Мирона Маркевича очолив клуб Української Прем'єр-ліги. ФОТО

ФК "Маріуполь" оголосив про призначення нового головного тренера команди. Ним став Остап Маркевич.  Контракт з 42-річним фахівцем підписано на один сезон. Маркевич вже познайомився з командою і провів перше тренування.

Поминки хіп-хопу. Alyona Alyona, Шершень, OTOY та інші українські виконавці запустили реп-флешмоб #RapinPeaceUA. ВІДЕО

Alyona Alyona, KALUSH, OTOY, Білий Бо, Шершень, DYKTOR, Дядя Вова витримали 40 днів після публікації скандальной колонки українського музичного журналіста Сашка Варениці про смерть українського репу і представили свою відповідь – відео на пісню "Стержень", в якій пояснюють, чому обрали саме цей жанр.

"Ми всі то прочитали і вирішили вже нарешті поховати той реп та справити по ньому поминки саме сьогодні! Цього "поминального“ понеділка багато українських реп-виконавців перехрестять свої творіння та випустять їх у світ. Скільки нас таких буде — слідкуйте за хештегом #RapinPeaceUA в моєму Instagram", – написала Alyona Alyona, представляючи відео.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини