MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 жовтня 2020

243 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує  до вашої уваги – традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  15 жовтня.

Байден назвав пріоритети щодо України у разі обрання президентом США

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден обіцяє домагатися припинення війни на Донбасі та допомогти боротись з корупцією в Україні, якщо виграє президентські вибори. Про це йдеться у заяві кампанії Байдена, пише Європейська правда, інформує UAINFO.org.

Заява, що має назву «Бачення Джо Байдена щодо відносин Америки з Україною», оприлюднена 14 жовтня.

"Байден домагатиметься завершення конфлікту в Україні і працюватиме з європейськими союзниками, щоб підтримати Україну, яка прагне суверенного, демократичного і процвітаючого майбутнього, на яке вона заслуговує", – йдеться у заяві кампанії

Президент потрапив в ідіотську ситуацію, бо оточив себе ідіотами, – Андрусів

Чергова підстава Президента. Коли оточуєш себе ідотіами, рано чи пізно потрапляєш в ідіотську ситуацію. Здається, коментувати дії влади доведеться щоразу починаючи з цієї тези. Про це на своїй сторінці у Facebook пише Виконавчий директор Українського інституту Віктор Андрусів, інформує UAINFO.org.

Що думали автори, які придумали ідею виступити першій особі з цим – важко уявити. По-перше, законопроект з правом ЦВК проводити опитування - не прийнятий. А це означає , що будь-які опитування, які анонсує сам Президент мають мати інші підстави для законності. Але якщо сам Зеленський тепер анонсує волонтерські ініціативи ну то....

КВУ: У 24 містах на посади міських голів балотуються кандидати-клони

За даними Комітету виборців України в 24 містах на посади міських голів балотуються кандидати-клони, тобто, особи із однаковими прізвищами. Про це заявив голова КВУ Олексій Кошель під час прес-конференції КВУ, повідомляє UAINFO.org.

Кандидати-клони зареєстровані в таких містах як Ужгород, Умань, Ніжин, Верхньодніпровськ, Рахів, Енергодар, Бориспіль, Тетіїв, Кремінна, Сватово, Старобільськ, Глиняни, Вознесенськ, Арциз, Болград, Татарбунари, Решетилівка, Костопіль, Берислав, Каховка, Олешки, Херсон, Умань, Вашківці.

Нацрада перевірить Newsone, "112 Україна" і ZIK: транслювали Путінову зустріч із Медведчуком

Телеканали Newsone, "112 Україна" і ZIK матимуть позапланову перевірку. Про це повідомила пресслужба Національної ради з питань телебачення й радіомовлення, інформує UAINFO.org.

Зазначені канали перевірятимуть через те, що вони траслювали матеріали про зустріч свого фактичного власника із власним кумом, російським президентом, у Москві.

У Нацраді зазначили, що Путінові заяви були покликані створити у глядачів помилкові враження про його "добросусідське" ставлення до України.

Офіс президента дав майстер-клас, як на порожньому місці збільшити кількість ненависників Зеленського

Офіс президента дав майстер-клас, як на порожньому місці збільшити кількість ненависників Зеленського

Дуже гарний приклад для студентів-піарників – як на порожньому місці Офіс президента збільшив кількість охочих повісити главу держави. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Вахтанг Кіпіані, повідомляє UAINFO.org.

Пресслужба ставить на сайт фото, де президент і відомий воїн-герой Єрмак їдять, а солдати – на це дійство дивляться.

У Чернігові випав з вікна і загинув секретар Деснянської територіальної виборчої комісії

У Чернігові за 10 днів до виборів за нез’ясованих обставин загинув секретар Деснянської територіальної виборчої комісії Павло Булига. Про це Суспільному повідомила речниця міського відділу поліції Наталія Слабеняк, інформує UAINFO.org.

За наявними даними, 32-річний чоловік у середу, 14 жовтня, випав з вікна своєї квартири. Від отриманих травм він помер в лікарні. Наразі поліція з’ясовує обставини загибелі чоловіка.

"Хвороба омолодилася": лікар розповіла, чому молодь стала важче переносити коронавірус

Молодь, яка раніше легше переносила коронавірус, сьогодні хворіє в більш важкій формі. Про це розповіла головлікар столичної клінічної лікарні №4 Тетяна Мостепан, пише "Обозреватель", інформує UAINFO.org.

Вона уточнила, що коронавірус легко переносять молоді люди з сильним імунітетом. У групі ризику, за її словами, знаходяться люди з супутніми хронічними захворюваннями в області кардіології, онкології, цукровим діабетом і ожирінням.  

Із листопада в Україні прогнозують по 10 тисяч нових випадків COVID-19 щодня

Уже з листопада в Україні можуть виявляти до 10 000 нових випадків коронавірусної хвороби щодня. Про це свідчить "Аналіз поточної ситуації та моделювання сценаріїв поширення захворювання COVID-19" Київської школи економіки, повідомляє UAINFO.org.

Згідно з моделюванням, Україна рухається до найгіршого сценарію пандемії.

"Якщо поточна ситуація не зміниться, то вже через два тижні, у листопаді, щоденна кількість виявлених нових хворих досягне 10 000", – наголосили автори аналізу.

Восемь стран подписали договор об освоении Луны

Восемь стран мира подписали международный договор об освоении Луны. Об этом сообщается на сайте NASA, информирует UAINFO.org. Документ был подписан Канадой, США, Австралией, Италией, Японией, ОАЭ, Великобританией и Люксембургом.

Договор называется "Соглашение Артемиды" и призван регулировать такие вопросы, как добыча полезных ископаемых на спутнике Земли. Подписание договора произошло в онлайн-режиме в рамках Международного конгресса астронавтов. Россия и Китай соглашения не подписывали.

Міла Йовович проміняла "Оселю зла" на комп’ютерну гру: презентуємо трейлер екшну "Мисливець на монстрів"

Це кіно – масштабна екранізація культової гри з візуальними ефектами нового покоління! Про це пише UAINFO.org.

Група відважних бійців потрапляє у паралельний світ, населений фантастичними істотами. Загін опиняється у пастці. Врятувати їх зможе тільки загадковий Мисливець, який, як ніхто, вміє знищувати монстрів.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини