MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 травня 2021

144 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  21 травня.

Береза: В Офисе президента вчера была истерика из-за скандала с вышиванкой

Одновременно несколько источников в ОП мне подтвердили, что там вчера была истерика из-за скандала с вышиванкой. Оказалось, что компетентность людей окружающих президента соответствует компетентности самого Зеленского. Ведь они даже не в состоянии просчитать вероятность скандала", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет Борислав Береза, информирует UAINFO.org.

"Почему? Потому что теза "Какая разница?" - многим из них ментально близка. И теперь из-за этого факапа опять рассыпается образ патриота, который пытаются натянуть на Зеленского. Все это и смешно и грустно одновременно.

Суд признал генерала Назарова невиновным в катастрофе Ил-76

Кассационный уголовный суд Верховного суда Украины оправдал генерала ВСУ Виктора Назарова, который был осужден по делу о катастрофе военного самолета Ил-76 под Луганском в 2014 году. Ранее он получил 7 лет тюрьмы за халатность.

Как сообщил в Facebook адвокат потерпевшей стороны Виталий Погосян, Назарова признали невиновным, информирует UAINFO.org. 

"Все, приговоров по Иловайску и Дебальцево не будет", – написал он.

Трагедия Ил-76

Самолет разбился в луганском аэропорту 14 июня 2014 года. Катастрофа унесла жизни 49 украинских воинов – 9 членов экипажа и 40 военнослужащих днепропетровской 25-й отдельной воздушно-десантной бригады, которые летели на ротацию.

Віктор Таран: Косоворотка, як політтехнологія Зеленського

"Для того аби відволікти увагу суспільства від наболілих проблем, перевівши увагу на малозначущу тему у політтехнологів є один давній перевірений прийом. Суть його полягає у наступному. На першому етапі технологи спершу створюють штучний інформаційний привід. На другому - маніпулятивну концентрують на ньому увагу громадян і журналістів. Так от, здається вчора технологи Банкової проробили цей трюк", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, інформує UAINFO.org.

"Для цього вони вчора спершу створили абсолютно штучний інформаційний привід, коли у День Вишиванки зробили фотографію Зеленського у сорочці, яка нагадує російську косоворотку.

По друге, створили довкола нього інформаційну бучу. При цьому вони використовували свої кишенькові ЗМІ та лояльних блогерів. Переконаний, це зроблено свідомо. Адже маючи величезний штат дизайнерів і стилістів можна було підібрати прекрасну автентичну вишивану сорочку.

Сорочку, яка б з одного боку відповідала всім українським традиціям, а з іншого не носила такий відвертий провокативний орнамент.

"І тут обдурили": телеведучого Миколу Вересня звільнили з каналу Порошенка, він налаштований судитися з "Прямим"

Український журналіст та телеведучий Микола Вересень заявив про незаконне звільнення з каналу "Прямий". За його словами, його звільнили "без пояснень причин та остаточного розрахунку з ним". Він планує звернутися до суду.

Про це пише "Детектор Медіа" з посиланням на нього, інформує UAINFO.org. 

За словами Вересня, про остаточне рішення щодо звільнення він дізнався вчора, 20 травня.

"Другого березня мене попросила зайти Світлана Орловська (генеральний продюсер "Прямого") і сказала, що я звільнений. І я був страшенно здивований, тому що ніяких зауважень, жодної догани "із занесенням в облікову картку комсомольця" не було. Я колекціонер – колекціоную відходи з роботи. Такого не було ніколи, і я ніколи про таке не чув, щоб отак, сьогодні на сьогодні: "Ти йдеш – все". Ніхто інший мені також не пояснив причин мого звільнення", – розповів Вересень. 

За його словами, трохи згодом його друзі, які мають стосунок до політичного керівництва каналу, сказали журналісту, що ситуацію зі звільненням намагався змінити власник "Прямого" Петро Порошенко: "Порошенко наказав залишити все як є – не чіпати мене, і дав доручення врегулювати ситуацію Святославу Цеголку".

Харків’янка, яка нецензурно висловлювалася про День вишиванки, вже вибачається

Мешканка Харкова Євгенія Бабкова, яка 20 травня назвала учасників параду вишиванки в місті "неосвіченими громадянами", що "займаються х*нею", вже вибачається.

Скріншот коментаря опубліковано у Telegram donetchanyn, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Дівчина зізналася, що саме вона говорить на відео, у якому обурюється святом.

"Хочу сказати, що не виступаю за Росію і нічого проти України не маю, як і проти її культурного спадку. Для мене патріотизм виражається в інших моментах, а не в мітингах і парадах. Любов до країни – це не вишиванка та українська мова, це шанобливе ставлення до місця і міста, де ти живеш", – написала вона. 

Бабкова також відповіла, що "не може сказати, що щось багато зробила для своєї країни у силу свого віку і можливостей", але зауважує, що повністю дотримується "законів нашої території й шанобливо ставиться до того місця, де народилася".

"Можливо, мої висловлювання були різкими через спонтанність ситуації, але вони не були спрямовані на те, щоб когось образити. Я вибачаюсь перед тими, кого це заділо", – додала харків’янка.

Обухов: У современных кремлевских старцев короткая память, либо они впадают в маразм

Многие уже хорошо подзабыли, а кто-то вообще не знает – как относился советский народ к членам Политбюро ЦК КПСС и как они уходили.

Страна жила и не верила, что когда-нибудь Леонид Брежнев уйдет по своей или Божьей воле. Он стоял у руля партии в качестве Генерального секретаря ЦК КПСС и фактически правил всей той огромной империей зла, называвшейся Советским Союзом, 17 лет, пишет в своем блоге Герман Обухов, информирует UAINFO.org.  

Леонид Брежнев ушел в мир иной в ноябре 1982 года, не дожив до своего 76-летия всего один месяц. Его сменил больной Юрий Андропов, правивший страной всего два года с 1982 по 1984 год и не доживший даже до своего 70-летия. После Андропова на вахту встал не менее дряхлый Василий Черненко, покинувший в 1985 году наш мир в 73 года

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини