MENU

«Власть — это грязное пятно, которое сотрет чистый украинский платок» - Турчинов

1124 3

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

 

«Проїжджав зараз біля фан-зони на Майдані Незалежності, побачив, як майорять над дахом встановленої там величезної сцени два національних прапори і згадав, як ми їх встановлювали декілька днів тому, коли тисячі патріотів вийшли захистити Батьківщину та рідну мову.


Відчувши на собі біля Верховної Ради газову атаку, кийки та ковані чоботи працівників МВС, люди не розійшлись, а прийняли рішення продовживши акцію протесту, пройти центром Києва, щоб встановити українські прапори у так званій фан-зоні Євро 2012, чи просто «зоні» на Майдані Незалежності.

На захист «зони», терміново кинули багаточисельні підрозділи «Беркуту» та внутрішніх військ, але нам маленькою групкою вдалось прорватись через ці шеренги до центральної сцени Майдану.

Троє хоробрих хлопців, взявши 2 національні прапори, під дощем, полізли по мокрим слизьким фермам угору.

Після прориву у нас залишилось тільки 2 прапори.. Всього?… Цілих два прапори! Але виявилось, що немає чим прив‘язати їх угорі. І тоді молода жінка, яка дивним чином прорвалась разом з нами, не роздумуючи, зняла з себе довгу дуже гарну та дорогу хустку і віддала її нам.

Прапори майорять там, нагорі, завдяки цій жінці, завдяки цим хлопцям, завдяки всім тим, хто прийшов у вівторок до Верховної Ради, щоб захистити Україну. Над Майданом майорять національні прапори, і їх надійно тримає розписна жіноча хустка...

Скільки в Україні є людей, готових пожертвувати останнім, для того, щоб над Україною майорів саме український прапор, щоб можна було говорити рідною мовою, пишатись могутньою незалежною та демократичною країною?

І поки є такі люди, нас не поставлять на коліна. А ті, хто захопив високі кабінети, розповідаючи всім, що прийшли назавжди – це всього лиш тимчасова брудна пляма, яку зітре чиста гарна українська хустка...»


UAINFO

ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини