MENU

Англія розгромила Україну на Євро-2020

1037 5

Англія розгромила Україну на Євро-2020

Україна залишає Євро-2020 після програшу Англії з рахунком 0:4. У першому таймі збірна України пропустила один м'яч у свої ворота, а в другому - ще три.

Як інформує UAINFO.org з посиланням на Корреспондент.net, збірна України "всуху" програла Англії, пропустивши чотири голи. Після цього виступ синьо-жовтих на Євро-2020 завершено.

Британці з перших хвилин взяли гру під контроль. Це вилилося у швидкий гол Харрі Кейна на 4 хвилині після розрізної передачі Рахіма Стерлінга.

Після голу ситуація на полі сильно не змінилася, хоча Україна частіше ходила вперед і складалося відчуття, що в один момент Англія цілком може помилитися в захисті і українські гравці цим скористаються. Але в першому таймі цього не сталося й Англія виграла його з рахунком 1:0.

А другий тайм став просто катастрофічним для України. Англія забила тричі в наші ворота, включаючи голи після стандартів.

Читайте також: В Британии телеведущая сравнила карту Украины на форме сборной с "грязным пятном". ВИДЕО

На 46 хвилині Харрі Магуайр забив головою з передачі Люка Шоу. І після цього вже здалося, що результат зроблений.

Так і вийшло, адже далі забивали лише англійці. Харрі Кейн оформив дубль на 50-й хвилині.

А Джордан Хендерсон поставив крапку в розгромі. Залишок матчу команди фактично догравали. Англія дозволяла собі небезпечно грати ззаду, але це не призвело до хоча б одного голу України.

У підсумку 4:0 для Англії, яка в півфіналі зіграє з Данією. Україна ж завершила виступи на Євро-2020 у чвертьфіналі.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко так прокоментував результат матчу проти Англії.

"Не дограли на другому поверсі. Втратили Кривцова, він міг конкуренцію скласти. Відчутна втрата для нас".

Три голи Україна пропустила на самому старті таймів.

Читайте також: Павелко пообіцяв, що футболісти збірної отримають максимальні премії за Євро-2020

"Голи - це епізоди, які ми не дограли. Помилки. Але хочу визнати, що команда не відмовлялася від своєї структури і принципів. Були непогані моменти в грі. Є різниця в класі. Перевагу на другому поверсі англійці відмінно використовували".

Україна на останній матч виходила без Малиновського і Бесєдіна, але Шевченко не вважає, що це зіграло свою роль в результаті.

"Якби у нас були всі здоровими, ніхто не отримував травм, нам все одно було б важче перевищити цей результат, який є за підсумком.

Висновки з всього чемпіонату робити зараз не буду. Зробимо їх, коли прилетимо до Києва і все розберемо", – підсумував Шевченко.

Читайте також: Футболісти збірної України заговорили українською. ФОТО

Президент Володимир Зеленський підтримав українську збірну після поразки в матчі з Англією на чемпіонаті Євро-2020. Про це він написав у Twitter.

"Хлопці, ви довели, що можете боротися нарівні з кращими, що у вас сталевий характер, ви можете надихати й об'єднувати навколо себе всю країну. Спасибі за цей турнір, впевнений, що далі буде тільки краще! Обіймаю кожного з вас від усіх українців! Слава Україні!", - написав Зеленський.

Попри болісний виліт з континентальної першості, вболівальники також підтримали головну футбольну команду України й подякували їй за старання, самовіддачу і досягнутий результат на турнірі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини