MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 жовтня 2021

131 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 жовтня.

Найден мертвым народный депутат Антон Поляков

В ночь на пятницу, 8 октября, умер народный депутат Антон Поляков. Об этом сообщает Нацполиция, пишет Корреспондент, информирует UAINFO.org.

"Сегодня, 8 октября, в полицию Киева поступила информация о том, что в Днепровском районе столицы обнаружили мертвым Антона Полякова - народного депутата Украины. Оперативный дежурный немедленно направил на место происшествия следственно-оперативную группу и другие профильные службы", - говорится в сообщении.

Предварительно правоохранители установили, что мужчине стало плохо по дороге в такси, его пытались реанимировать врачи скорой, но констатировали смерть.

Сейчас на месте происшествия полицейские проводят все необходимые первоочередные следственные действия для установления обстоятельств смерти народного депутата. Тело погибшего будет направлено на судебно-медицинскую экспертизу, которая должна установить причину смерти.

Поляков жив разом із нардепкою Скороход. Її забрала з Ради швидка – джерело

Нардепку групи За майбутнє Анну Скороход забрала з Верховної Ради швидка допомога. До недавнього часу вона жила з нардепом з цієї ж групи Антоном Поляковим, який помер сьогодні вночі.

Про це повідомив LIGA.net співрозмовник у керівництві фракції Слуга народу, куди раніше входили обидва депутатиінформує UAINFO.org.

За словами джерела, Скороход і Поляков жили разом, проте нещодавно вона від нього пішла. Сьогодні вранці Скороход стало погано у Верховній Раді, її забрала швидка, зазначає співрозмовник.

"У неї було помутніння", – сказав він.  

З декларацій нардепів відомо, що у Полякова була дружина Галина і дві дочки, у Скороход – чоловік Олексій Алякін і син.

Смерть депутата Полякова: прокуратура повідомила про результати розтину та причину загибелі політика

З'явилася нова інформація про смерть народного депутата Антона Полякова. Спеціалісти вже провели розтин та встановили причину загибелі політика. Виявилося, що Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень", – йдеться у повідомленні.

Смерть депутата Полякова – що відомо

Вранці 8 жовтня 2021 року стало відомо, що нардепа Антона Полякова знайшли мертвим у Києві.

Поліція встановлює обставини смерті політика. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "Природна смерть".

"Слуга" Третьякова после новости о смерти Полякова якобы написала в чате "минус один враг": в Раде разгорелся скандал

В Верховной Раде произошел скандал из-за комментария нардепа от Слуги народа Галины Третьяковой о смерти депутата Антона Полякова, пишет Корреспондент, информирует UAINFO.org 

Как заявил с трибуны парламента член группы За майбутнє Игорь Палица, Третьякова в фракционном чате написала о смерти Полякова, что это "минус враг".

"Мы хотим, наша группа партии За майбутнє обратиться в первую очередь к фракции Слуги народа. Только что в вашем партийном чате руководитель комитета... госпожа Третьякова написала, что "одним врагом меньше" о Полякове, о смерти Полякова. Я хотел бы попросить вас, уважаемая фракция Слуги народа, сделать вывод из слов госпожи Третьяковой. Она всем известна отношением к детям, к людям, к стране. Я считаю, что это недопустимо. Каким бы политическим оппонентом или человеком ни был господин Антон Поляков, умер человек, обычный человек, кроме того, наш коллега по парламенту. Я очень прошу вас, очень прошу, господин Стефанчук, сделайте, пожалуйста, нравственные выводы и скажите, как вы считаете, надо выходить из этой ситуации", - заявил Палица.

Харківський депутат Андрій Лесик оскандалився привітанням Путіна з днем народження

Депутат Харківської міськради, голова обласної організації ОПЗЖ, Андрій Лесик привітав президента країни-агресора Володимира Путіна з днем народженням.

Відповідне привітання Лесик виклав у Facebook, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

7 жовтня 1952 року у місті Ленінград народився президент Російської Федерації Володимир Володимирович Путін. Вітання з Харкова президенту Росії! Побажання здоров’я, любові й удачі", – написав політик.

До свого поздоровлення Лесик прикріпив великий портрет глави Кремля.

Багато нардепів пропонують перенести парламентські вибори, - "слуга народу" Арахамія

До керівника фракції "Слуга народу" Давида Арахамії підходять депутати з опозиції і пропонують перенести парламентські вибори.

Про це, як повідомляє парламентський кореспондент Цензор.НЕТ, він сказав у коментарі журналістамінформує UAINFO.org.

"Підходять через один. Я говорю про звичайних депутатів – не керівників фракцій. Я не буду зараз їх називати. Вони, дійсно, це дуже активно обговорюють", – зазначив Арахамія. 

Глава фракції нагадав, що у монобільшості немає 300 голосів для внесення змін до Конституції в розділ про вибори.

"Цей дзвінок був від керівника Офісу президента", – Рябошапка про "злив" операції щодо "вагнерівців". ВIДЕО

Телефонний дзвінок, який став причиною зриву операції щодо "вагнерівців", зробив не президент Володимир Зеленський, а голова його офісу Андрій Єрмак.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це сказав ексгенеральний прокурор Руслан Рябошапка в ефірі телеканалу "Прямий", інформує UAINFO.org.   

"За моєю інформацією, дзвінок був від іншої особи. Не від президента. Я просто не розумію й у мене в голові не вкладається, навіщо було озвучувати версію, що він особисто зателефонував президенту Білорусі і попередив його про якихось бойовиків. .. Була інформація і вона теж озвучувалася, що цей дзвінок був від керівника Офісу президента", – сказав Рябошапка.  

Анджеліна Джолі завдала нового удару Бреду Пітту та заробила десятки мільйонів доларів

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі продала свою половину виноробні Château Miraval групі Tenute del Mondo (винний підрозділ Stoli Group), якою з 2008 року володіла разом із колишнім чоловіком Бредом Піттом, повідомляє Wall Street Journal.

Сума угоди не розкривається, проте виноградник, розташований у Корренсі (Прованс, Франція), оцінюється в $164 млн. Бренд відомий своїм рожевим напоєм Miraval, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Частка Джолі в бренді стала предметом останнього судового спору пари. У липні актриса звернулася до суду Каліфорнії з проханням дозволити продаж своєї частини в бізнесі, незважаючи на те, що, згідно із судовими документами, процедура розлучення з Бредом Піттом ще не була завершена.

У свою чергу колишній чоловік Джолі Пітт подав зустрічний позов, вимагаючи заборонити угоду, і заявив, що його ексдружина вирішила йому помститися, не тільки виключивши його з процесу, а й прийнявши рішення про одноосібний продаж своєї частки, яка могла негативно вплинути на компанію, що володіє Château Miraval.

Королевский дворец и новые обязанности: что изменится в жизни Кейт Миддлтон, когда она станет королевой?

10 лет назад Кейт Миддлтон стала частью королевской семьи. Чтобы соответствовать статусу, герцогиня ежедневно изучала этикет, "оттачивала" манеры и поведение, полностью обновила гардероб. Сегодня она стала ярким примером женской элегантности и мудрости.

Все свое время Кейт вместе с мужем, принцем Уильямом, посвящает воспитанию троих детей и выполнению официальных обязанностей от имени короны. Миддлтон поддерживает благотворительную организацию Place2Be, патронирует несколько крупных музеев, посещает школы и больницы и снимается в социальных рекламах.

OBOZREVATEL рассказывает, что изменится в жизни герцогини и ее семьи, когда ее коронуют, информирует UAINFO.org.  

1. Новое место жительства

Сейчас Кейт и Вильям проживают в апартаментах Кенсингтонского дворца. Также они – владельцы имения Анмер-Холл, которое подарила на свадьбу королева Елизавета II. Когда принц станет королем, он вместе со своей семьей будет жить в королевском Букингемском дворце....

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини