MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 жовтня 2021

145 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 жовтня.

В Киеве в дом замглавы Офиса президента бросили коктейль Молотова

В Киеве задержали мужчину, кинувшего в дом заместителя руководителя ОПУ коктейль Молотова.

Об этом сообщает пресс-служба полиции Киева, пишет УНИАН, информирует UAINFO.org.

Сегодня около 4:00 в Дарницком районе Киева задержали мужчину, который бросил бутылку с легковоспламеняющейся смесью во двор дома заместителя главы Офиса президента, ответственного за направление европейской интеграции.

По данным источников "Украинской правды", речь идет о доме заместителя главы ОПУ Игоря Жовквы.

Установлено, что злоумышленник-25-летний мужчина без постоянного места работы и проживания, родом из поселка косари, Каменского района Черкасской области.

По его словам, на одном из сайтов объявлений о работе он нашел сообщение о заказе на поджог дома неизвестного ему лица. С его слов, в адрес потерпевшего и указания от заказчика он получал через мессенджер "Telegram". Ему обещали заплатить 4 тысячи долларов после того, как информация о нападении на дом чиновника появится в СМИ. Мотивы заказчика ему не известны.

Актор Алек Болдуін застрелив на зйомках жінку: що відомо

Актор Алек Болдуін випадково поранив на зйомках двох осіб, одна з яких померла.

Про це, посилаючись на дані поліції, повідомляє телеканал KRQE, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється, фатальний постріл актор зробив з гвинтівки.

Управління шерифа повідомляє, що Болдуїн застрелив оператора, 42-річну Галину Хатчінс. Вона була доставлена по повітрю в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. Невідомо, що сталося, але постраждали дві людини. 

Інший потерпілий, 48-річний режисер Джоел Соуса, знаходиться на лікуванні у критичному стані.

Як повідомляється, представник кіновиробничої компанії повідомив, що інцидент на знімальному майданчику стався в результаті нещасного випадку, пов'язаного з осічкою гвинтівки.

Київ, північні олені і переїзд до США: що відомо про вбиту Болдуїном українку

Операторка-постановниця Галина Хатчінс, що загинула на зйомках фільму "Раст" з голлівудським актором Алеком Бодуїном, виявилася українкою.

Про це йдеться на її особистому сайті, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"Уродженка України, Галина виросла на радянській військовій базі за Полярним колом в оточенні північних оленів і атомних підводних човнів", - пише вона сама про себе.

Точна дата народження Галини невідома, проте американські ЗМІ стверджують, що їй 42 роки. На своїй сторінці в Facebook вона вказала місцем свого народження Київ.

Свого часу жінка отримала ступінь магістерки міжнародної журналістики в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка, після чого працювала журналісткою-розслідувачкою для британських документальних фільмів у Європі.

Пізніше вона переїхала в США, де в 2015 році вона успішно закінчила Американський інститут кіно. Згодом жінка оселилася в Лос-Анджелесі і стала знімати короткометражні та документальні фільми.

Дмитро Ярош натякнув, що Кива хотів здати його російським спецслужбам за $5 мільйонів

Екслідер "Правого сектору", командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош розповів, що 2020 року російські спецслужби готові були заплатити 5 мільйонів доларів тому, хто вивіз би його у РФ. За його словами, на це погодилася людина "з прізвищем на літеру "К".

Йдеться про народного депутата партії "Опозиційна платформа – За життя" Іллю Киву. Він нібито прийняв таку пропозицію після того, як кілька "серйозних установ" відмовилися, написав Ярош на своїй сторінці у Facebook, інформує UAINFO.org

За його словами, такі спроби спецслужб Російської Федерації відбуваються щонайменше раз на рік, починаючи з 2014-ого. Силами добровольців, СБУ та МВС диверсійно-розвідувальні групи ворога, як зазначив Ярош, нейтралізовувалися.

Про згоду Киви передати його в РФ Ярош дізнався з "надійних агентурних джерел".

"Пропозицію прийняла лиса, дебільнувата і психопатична "особина" з прізвищем на літеру "К". По-християнськи, шкода мені цього недорозвинутого путінського телепня", – написав екслідер ПС.

Екснардепку Савченко з сестрою піймали на використанні підробленого COVID-сертифіката – ЗМІ

Поліція притягує до відповідальності колишню депутатку Верховної Ради за використання підробленого COVID-сертифіката.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції, пише LB.ua, інформує UAINFO.org

Днями в аеропорту "Бориспіль" працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації з явними ознаками підробки. Встановлено, що одна із фігуранток є колишньою народною депутаткою. 

"Жінка разом із сестрою в аеропорту намагалися використати підроблені сертифікати про вакцинацію, щоб потрапити в Україну. Підроблені документи вилучені, триває слідство", - розповіли в поліції.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу. Розслідування проводять дізнавачі поліції Київщини. Вилучені документи направлені на проведення необхідних експертиз. Найближчим часом буде прийняте рішення про оголошення підозри фігуранткам.

Путин: Граждане ЕС приезжают в Россию, чтобы сделать прививку Спутником, а там покупают справку, что привиты Pfizer. ВИДЕО

Президент России Владимир Путин заявил, что жители европейских стран приезжают в РФ, чтобы привиться российской вакциной от коронавируса Sputnik V, а потом в своих странах покупают поддельные справки о вакцинации.

Видео выступления Путина опубликовал в Telegram телеканал Дождь, информирует UAINFO.org.  

"Приезжают граждане европейских стран, делают здесь у нас прививку Спутником, а там справку покупают, что они привиты Пфайзером. Ну, потому что... Ну да. Серьезно! Это причем врачи говорят, из европейских стран. Вот. Ну считают, что все-таки Спутник более надежный, более безопасный", – рассказал Путин.

Королева Великої Британії провела ніч у лікарні: що сталося

Королева Єлизавета II провела ніч у лікарні, а раніше скасувала візит до Північної Ірландії, повідомляє Sky News з посиланням на Букінгемський палац.

Згідно із заявою Букінгемського палацу, 95-річна королева Великої Британії поступила в лікарню в середу і повернулася до Віндзорського замку в четвер, інформує UAINFO.org з посиланням на Інтерфакс Україна.

"Дотримуючись медичної поради відпочити кілька днів, королева відвідала лікарню в середу вдень для проведення деяких попередніх обстежень, повернулася до Віндзорського замку сьогодні в обідній час і залишається в гарному настрої", - заявив представник.

Зазначається, що перебування Єлизавети II в лікарні не було пов'язано з COVID-19.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини