MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 листопада 2021

292 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 листопада. 

Журналіст HBO дорікнув Столтенбергу: Україні обіцяли членство в НАТО у 2008 році, а зараз вона захоплена Росією

На американському телеканалі HBO журналіст Джонатан Свон запитав генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга кілька гострих запитань щодо України. Зокрема, про вступ країни в альянс і російську агресію.

"Якщо Росія нападе на Україну, що робитиме НАТО?", — поцікавився журналіст, додавши, президент Володимир Зеленський прагне вступу країни до Альянсу, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

У відповідь Столтенберг зазначив, що НАТО «уважно стежить за незвичайними» переміщеннями російських військ поблизу кордону України.

"Минулого тижня я зустрічався з президентом Зеленським та ще раз висловив підтримку з боку НАТО територіальної цілісності й суверенітету України, — сказав Столтенберг. — Я знаю, що він хоче більшого… Він хоче повного членства".

"Він хоче реального повноцінного захисту від Росії, — уточнив Свон. — Україні обіцяли членство в НАТО ще у 2008 році, але нічого не сталося. На них напали, їхню територію захопили… Вона й досі захоплена Росією".

Путін думає, що Захід нічого не зробить у разі вторгнення Росії до України – британський експерт

Росія намагається послабити Захід, щоб перешкодити йому втрутитися та допомогти Україні відбити напад. Президент Росії Владімір Путін, схоже, планує подальше вторгнення в Україну, припускаючи, що західні держави не зможуть дати адекватної відповіді, написав у статті для агентства "Укрінформ" британський аналітик Тімоті Еш, інформує UAINFO.org з посиланням на ZN.UA.

"Це здається справедливим припущенням, оскільки Захід мало що зробив у відповідь на анексію Криму та російську інтервенцію на Донбасі... Він відмовився надати Україні План дій щодо членства в НАТО, побоюючись дратувати Росію", - пише Еш. "І подивімся правді у вічі, західні санкції проти Росії були обмежені".

Тим часом, зазначає ЕшПутін спроєктував енергетичну кризу в Європі через трубопровід “Північний потік-2” в обхід України, а тепер і міграційну кризу на кордоні між Білоруссю та ЄС. Тим часом на Балканах насувається криза, що роздмухує Москва через відділення Республіки Сербської від Боснії та Герцеговини.

"Європа буде зосереджена на газі, мігрантах та Балканах і у неї не буде апетиту дратувати Москву на захист України, оскільки думає, що їй потрібна допомога Росії для вирішення міграційної кризи, енергетичної та балканської криз", - припускає Тімоті Еш, додаючи, що тактика Росія тут полягала в тому, щоб "послабити Захід, щоб він не міг втрутитися, щоб допомогти Україні відбити напади".

Выданный России Цемах наслаждается жизнью в "ДНР"

Подозреваемый в деле о крушении MH17 на Донбассе Владимир Цемах, которого украинские разведчики сумели вывезти с временно оккупированной территории, сегодня беззаботно живет в "ДНР". Обмен заключенными, а по факту – выдачу Цемаха России – экс-президент США Дональд Трамп называл "первым гигантским шагом к миру", а власти Украины преподносили как прорыв в переговорах. Однако сейчас ситуация возле украинских границ тревожит весь мир.

Развертывание российских войск грозит новым вторжением в Украину, о чем Соединенные Штаты уже предупредили европейских партнеров, а украинская власть отрицала до последнего.

Подробнее об этом читайте в материале OBOZREVATEL, информирует  UAINFO.org.

60-летний Владимир Цемах, выданный России в рамках обмена заключенными, по данным наших собеседников в украинской разведке, сейчас действительно находится в "ДНР".

В Британии таксист запер террориста-смертника в авто и успел выскочить из салона до взрыва

В воскресенье, 14 ноября, в Ливерпуле, Британия, произошел взры в такси, который был припаркован на стоянке женской городской больницы. Водитель успел выбежать из машины, а внутри остался заперт террорист-смертник, который собственно и был "начинен" взрывчаткой.

Как сообщили журналисты Daily Mail, ссылаясь на комментарии полиции, изначально террорист намеревался попасть на службу в англиканском соборе, где собрались на День памяти около 2 000 человек, информирует UAINFO.org  

Однако пробки побудили исламиста изменить маршрут и направиться в женскую больницу, где расположено и родильное отделение.

"Он воспользовался службой такси и водитель Дэвид Перри, ничего не подозревая, действительно отвез к медучреждению своего клиента. Однако уже по мере приближения к пункту назначения, таксист обнаружил неладное и странное поведение мужчины восточной внешности", – указали британские силовики.

"У мене комісія з МОЗу. *буть вчергове. Що ви від мене хочете?!" – головлікар миколаївської інфекційки Федорова про перевірку чиновників. ВIДЕО

Головна лікарка Миколаївської обласної інфекційної лікарні Світлана Федорова нецензурно відгукнулася про перевірку чиновників МОЗу в їхній присутності.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, інцидент стався під час телефонної розмови і зафіксований журналістами проєкту "НикВести", які транслювали перевірку на сторінці ресурсу в youtube, інформує UAINFO.org

"Я зателефоную пізніше. У мене комісія з МОЗу. #буть вчергове. Що ви від мене хочете?! Так, всіх після обстеження", – говорить лікар абоненту на ім'я Сергій Анатолійович і коротко відповідає йому. 

У нас великі проблеми. Стандартний ПЛР-тест не здатний виявити нові штами Covid-19 – експерт

Деякі нові штами Covid-19 не виявляються стандартними тестами ПЛР, орієнтованими на один конкретний ген.

Британський експерт із тестування доктор Куінтон Фівелман виявив це, коли вивчав результати ПЛР-тестів, націлених на два гени відразу, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

Аналіз крові ПЛР (полімеразна ланцюгова реакція) вважається «золотим стандартом» у виявленні інфекцій Covid-19. Однак один із провідних британських експертів із тестування на Covid-19, доктор Куінтон Фівелман, стверджує, що деякі штами вірусу зараз еволюціонували так, що їх неможливо виявити багатьма стандартними тестами ПЛР. 

Доктор Фівелман, головний науковий співробітник Лондонської медичної лабораторії, каже: «Вчені зазначили, що деякі варіанти вірусу Covid-19 не виявляються за допомогою традиційного тесту ПЛР, який вважається кращим, ніж швидший і менш чутливий тест на антигени. Зміни в геномах SARS-CoV-2, зокрема деякі з тих, що виявлені у варіантах, що циркулюють нині, означають, що ключові гени вірусу змінилися настільки значно, що можуть заплутати тести ПЛР і дати неправдивий результат».

Злой одессит: В России решили начать говорить правду о ситуации с коронавирусом в стране?

По-другому я объяснить не могу, как российские официальные структуры и лица второй раз невзначай раскрывает реальную ситуацию в РФ с COVID-19.

Так, намедни Росстат опубликовал статистику смертности от коронавируса за сентябрь, согласно которой ежесуточно в России от COVID-19 должно было умирать 1 320 человек, в то время как официально умирало от 750 до 850, пишет блогер Александр Коваленко, информирует UAINFO.org.

А теперь Татьяна Голикова заявила, что 91,2% избыточной смертности в России по причине COVID-19. На сегодняшний день в России избыточная смертность составляет 781 977 человек. Но если верить Татьяне Голиковой, то выходит, что от коронавируса в России уже умерло 713 163 человека, что почти в 3 раза больше официальной статистики!

Надо сказать, что не официальные источники так и заявляли – реальная смертность в России превышает в 3 раза официальные данные.

Неужели для российских властей наступил момент истины?

Кофе может подорожать в полтора раза. Что произошло? 

Начиная с марта 2021 года цены на кофе в мире растут. Больше всего на подорожание повлияли проблемы в Бразилии, Колумбии и Вьетнаме – самых больших мировых экспортерах продукта. Цена может вырасти в полтора раза, а подорожание ощутят и украинцы, пишет Обозреватель, информирует UAINFO.org.

Осенью цена на арабику поднялась до $2,16 за фунт, а это самая большая отметка с февраля 2012-го. Весной и осенью 2021-го стоимость кофе в целом выросла на 55%. Об этом говорится в материале Depo.ua. 

Весной 2021-го стало известно, что урожай в Бразилии будет намного ниже, а главной причиной стала большая засуха. Чтобы было понятнее, эта страна обеспечивает примерно трети всего мирового экспорта кофе. То есть сокращение урожаев даже на 10% – проблема. А нынешнее сокращение составило до 20%.

"Я б не змогла бути з чоловіком, який заробляє надто мало": дружина Зубкова назвала суму, яка їй потрібна на місяць

Анна Зубкова, дружина півзахисника Ференцвароша та збірної України Олександра Зубкова, розповіла про свої фінансові запити, інформує UAINFO.org з посиланням на Футбол 24.

"Я б не змогла бути з чоловіком, який не заробляє чи заробляє надто мало. Яка зарплата чоловіка нормальна? Від 10 тисяч євро. 

Скільки потрібно витрачати на себе, щоб комфортно почуватися? Якщо без доньки, три тисячі. Я собі нічого не купую з дорогих речей, мені чоловік дарує.

Раніше я вважала, що є чоловік, який забезпечує тобі фінансову безпеку, і цього достатньо. Але останній рік я думаю, що просто бути мамою для мене недостатньо. Я хочу заробляти гроші та реалізуватися в цьому житті. Я дуже хочу займатися одягом, але для цього треба бути у Києві", – сказала Анна Зубкова в ефірі програми "КраСавіна"

Леді Гага прийшла на прем'єру свого нового фільму у сексуальній червоній сукні від Versace. ФОТО

Співачка та акторка Леді Гага прилетіла до Мілана, щоб відвідати прем'єрний показ нової картини Рідлі Скотта "Дім Гуччі", де вона зіграла головну роль. На червоній доріжці в кінотеатрі Space Cinema Odeon Гага з'явилася в ефектному образі від модного італійського дому Versace, пише ТСН, інформує UAINFO.org.

Сукня знаменитості була зроблена на замовлення, але виконана у властивій для бренду стилістиці: корсетний верх, легка шовкова тканина, прозорі вставки та тонкі бретельки. Також прикрасами вбрання стали високий розріз до стегна, що відкривав ноги зірки, та невеликий шлейф. 

Гага доповнила своє сексуальне вбрання червоними сатиновими туфлями Versace на платформі, які теж були виконані на замовлення, а також зачіскою із зібраним назад волоссям, насиченим макіяжем очей, який був виконаний темними тінями, та масивними прикрасами від Tiffany & Co. на зап'ястях, шиї та у вухах. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини