MENU

В киевских ресторанах быстрого питания начали грабить иностранцев

1029 1

Нещодавно стала свідком просто-таки трагікомедії за участю іноземця. У Макдональдсі, що на Севастопільській площі нині багато приїжджих, особливо з інших країн. Наші гості ще на батьківщині попереджені про антисанітарію й низький рівень життя українців, не ризикують харчуватись десь, окрім Макдональдсів.

Звичний ритм ресторану швидкого харчування раптом порушив громадянин, здається, Сербії (так думаю, через його вимову). Чоловік на вигляд років 40, почав вимагати менеджера. Іноземець був схвильований, але поводив себе пристойно, не кричав. Підійшла жінка в уніформі «вищих ешелонів» «Маку». Виявилось, мужчину щойно обікрали прост-таки в приміщенні кафе. Й все, чого йому треба — аби працівники викликали поліцію й надали правоохоронцям записи з камер відеоспостереження. От тут почалось найцікавіше:

Ноу поліс! - репетувала жінка.

Бідолашний іноземець не зрозумів такої реакції. Він іще раз, вже розгублено попросив поліцію, уточнив, що його обікрали. Але працівниця закладу від свого не відступалася. Вона довго розповідала нічого не розуміючому іноземцю, що Макдональдс не несе відповідальність за втрачені речі, що відеозапис можна отримати тільки за офіційного звернення від міліції, а її, в свою чергу викликати ніхто не буде, бо знов-таки Макдональдс не несе відповідальності за втрачені речі. Коло замкнулося. За виразом обличчя потерпілого було видно, що він нічого не второпав. Бідолага тільки розгублено розводив руками й повторював: «Поліс!».

Я спостерігала за цією ситуацією хвилин 40. Упродовж цього часу міліцію так ніхто й не викликав. Іноземець, схоже, вже був у такому відчаї, що міг розридатись. Він так і не зрозумів, що діється в цій країні...

Юлія НЕДОПИТАНСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини