MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 лютого 2022

257 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 лютого.

Кремль розуміє, що Україна стає сильнішою: Піонтковський розповів про головну перемогу Києва

Готовність Збройних сил України до ймовірного нового наступу Росії стає щоразу більшою. Кремль розуміє, що Україна стає сильнішою – це вже перемога. 

Про це в ефірі 24 каналу сказав російський публіцист Андрій Піонтковський. Він погоджується з тим, що українське суспільство готове давати відпір російській агресії, інформує UAINFO.org.

Така готовність України дає великий поштовх усім. 

"У цьому сенсі це перемога. Треба ще більше посилювати цю готовність", – наголосив російський публіцист. 

Піонтковський: Питання вступу до НАТО – другорядне

Російський публіцист вважає, що наразі головним питання є саме боротьба з Росією: "Зараз треба ставити питання не про вступ в НАТО, воно другорядне. Зараз питання стоїть про перемогу Заходу і сьогоднішнього лідера вільного світу України над путінською тиранією. Це актуальніше питання, ніж членство у будь-якій організації". 

Він зауважив, що саме після перемоги буде "нова архітектура європейської безпеки" – тоді можна буде повернутись до питання щодо НАТО.

"Попруть – будем вбивати": Ярош оцінив готовність України до вторгнення РФ 

Екс-лідер "Правого сектора" та неофіційний радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош оцінив готовність України до повномасштабного вторгнення Росії. Він зазначив, що нині ми готові до наступу ворога краще, ніж півроку тому.

Про це Ярош розповів в інтерв'ю для програми "Перші особи" на "24 каналі", інформує UAINFO.org.

Так, він поділився думками про те, чи буде РФ влаштовувати повномасштабне вторгнення в Україну. На тлі інформації про продовження стягування військ Росії та Білорусі до наших кордонів, це питання турбує багатьох.

"Не знаю. На мій погляд, в даній ситуації треба користуватися старим римським гаслом: хочеш мира - готуйся до війни. Все має бути направлено саме на це. Тобто не панікувати, не боятися, а готуватися до битви. Попруть - ну будем їх вбивати. Не попруть - не будем вбивати, все дуже просто", - розповів Ярош.

Екс-лідер "Правого сектору також оцінив готовність ЗСУ до війни з РФ. Ведуча програми нагадала Ярошу про слова  українофоба та російського депутата Володимира Жириновського про те, що російські війська нібито можуть знищити усіх українських захисників за 30 хвилин. Також вона пригадала заяву самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка про те, що війна з Україною може закінчитися усього за 3-4 дні. Відповідь Яроша була жорстка:

"Насправді те, що виголошують клоуни, коментувати зазвичай не приходиться. Жириновський, Лукашенко - це реально клоуни, які ніколи не бачили, що таке війна... ".

За словами Яроша, слухати людей, які нічого не розуміють у війні, не варто. 

Лещенко осоромився у прямому ефірі після простого запитання про діяльність "УЗ". ВІДЕО

Колишній нардеп, а нині член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко не зміг відповісти на просте запитання, що стосувалося загальних знань про роботу залізниці.

Запитання про роботу залізничників йому поставили у прямому ефірі  державного телебачення, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Телеведуча поцікавилася у Лещенка, навіщо залізничники б’ють молотком по колесах на станціях.

Лещенко спробував утекти від прямої відповіді на запитання, пославшись на заборону голови наглядової ради УЗ щодо обговорень діяльності компанії на публічних майданчиках.

"Керівник наглядової ради Гепард Хафер жорстко поставив умову, що жоден член наглядової ради не може виступати на будь-яких публічних майданчиках про "Укрзалізницю", - сказав Лещенко.

Известный шеф-повар объяснил Тищенко, какая разница между колетами и митболами 

Известный украинский шеф-повар Юрий Ковриженко категорически не согласен с ресторатором Николаем Тищенко, предложившим называть котлеты по-киевски митболами.

Поэтому гастродипломат исправил нардепа и владельца ресторана "Велюр", сообщает "24 канал", пишет УНИАН, информирует UAINFO.org.  

"Это как говорили в старом фильме: "Крутон может стоить семь евро, а гренка не может". Здесь так же. Во-первых, разная техника приготовления пищи. Котлета с "митболом" одинаковы исключительно по форме", – пояснил Ковриженко.

Ранее Тищенко заявлял, что котлеты на украинском языке правильно называть "митболами".

"Мене переклинило": Рябчук розкрив причини розстрілу солдатів. ВІДЕО 

Під час першого допиту Артемій Рябчук, який влаштував розстріл солдатів у Дніпрі, скаржився на "безглузді завдання" і цькування з боку товаришів зі служби. Однак незабаром він відмовився від цих свідчень.

Ексклюзивне відео з першого допиту "дніпровського стрілка" з'явилося в розпорядженні у ТСН, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Спочатку Рябчук скаржився, що у нього був жахливий стан. Його гнітила "несправедливість". Солдат кілька годин розповідав, що ж стало причиною розстрілу, який він влаштував.

"Котушка їде просто, перенапруження велике", - заявив Рябчук.  

Солдат мріяв про службу, він сам захотів стати "строковиком". Курс молодого бійця Рябчуку подобався, але коли він потрапив в частину НГУ в Дніпрі, був неприємно здивований.

"Графік, чесно кажучи, вбивчий трошки. Не встигаєш толком відпочити. Якщо контрактники заступають на добу через троє, то ми - добу через добу. У караулі потрібно весь час прибирати", - скаржився "дніпровський стрілець".

Насильства і вимагань не було, але Рябчука гнітила "несправедливість" і "безглузді завдання". Він розповідав, як рівняв по нитках парти. Це його змусили робити посеред ночі.

Лікар: Смартфон для пенсіонерів – це ні фіга не базова потреба. Його тут же продадуть, аби купити продуктів  

Якось в супермаркеті, коли я купляв овочі, до мене підійшла літня жінка, невеличка на зріст і щось нерозбірливо спитала показуючи на гарбуз. Ще до цього я помітив її, вона тягнула ногу і мій профдеформований мозок відразу виставив діагноз, але десь на краєчку свідомості, так тихенько

Про це на власній сторінці у Facebook пише лікар-анестезіолог Іван Черненко, інформує UAINFO.org.

І ось вона мене щось питає, нерозбірливо. І я не відразу второпав, що від мене хочуть. Перепитав і знов у відповідь набір звуків.

Тягне ногу, права рука висить, асиметрія обличчя і порушення мовлення. Вона перенесла інсульт в минулому, нарешті дійшло до мене. І хоча діагноз я виставив автоматом відразу, в мене був дисонанс, тому що я не звик бачити таких людей в супермаркеті. Короче, задаючи питання зрозумів, що вона хоче купити гарбуз. 

Зважив їй гарбуза. І вона поштовхала тачку далі. На касі ми знов зустрілися і я допоміг їй скласти все в сумку. І знову дисонанс, попри вади вона розрахувалася за гарбуз і цукор. Було видно, що вона не вперше тут купляє, хоча раніше я її не бачив.

Я запропонував допомогти. Пояснив детально, що можу донести сумку куди треба. Мені здавалося, це важливо пояснювати і озвучувати все, аби вона не злякалася...

Алек Болдвін повернувся до зйомок після трагічної загибелі українки Гатчинс. ВІДЕО

Відомий голлівудський актор Алек Болдвін повернувся до роботи в кіно вперше після загибелі операторки-українки Галини Гатчинс на зйомках фільму "Іржа".

Про це повідомляє Fox News, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Актор бере участь у зйомках фільму "97 хвилин" у Великобританії.

Зазначається, що Болдвін брав участь як мінімум у двох сценах: всередині будівлі та на відкритому повітрі.

За даними джерел, найімовірніше, актор грає співробітника Агентства національної безпеки. Акторський склад фільму поки невідомий.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021-го американський актор Алек Болдвін на зйомках фільму "Іржа" поранив двох людей, один з яких помер.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини