MENU

Суд Януковича - это суд Линча

1240 3

  

  

Президент Янукович зробив заяву, в якій зазначив, що ЮліяТимошенко безпосередньо брала участьу злочинах, які безпідставно фабрикуютьпроти неї у Генеральній прокуратуріУкраїни. Янукович спробував запевнити,що Юлія Тимошенко також причетна довбивства донецького бізнесмена ЄвгенаЩербаня.

 

Ці слова українського,з дозволу сказати, президента знаменуютьсобою повний і остаточний крах українськоїюстиції та бодай ілюзії незалежностіукраїнської прокуратури та судів.

 

Публічне замовленняна переслідування Юлії Тимошенко вжене замовчується, а афішується. Це новийкрок в еволюції диктатури. Янукович взяв на себе функції слідства та суду.Наступним кроком має стати пряма участь Януковича у допитах та катуваннях ЮліїТимошенко.

 

Фактично Віктор Янукович проголосив обвинувальний вирок наадресу лідера об’єднаної опозиції. Івже не питання, як будуть діяти суддіта прокурори в цих справах – височайшезамовлення отримано. Немає анікримінального кодексу, ані суті справи,ані процесуальних доказів, ані показівсвідків. Є лише команда «Фас!» з Межигір’я,і лише цим окриком керується відниніукраїнська підневільна Феміда.

 

Заяви Януковича прямосуперечать не тільки Конституції тапрезумпції невинуватості, але й здоровомуглузду. Янукович відверто глумитьсянад Європою, над законами, над елементарниминормами людської моралі. Україна сьогоднікерується за правилами та принципамибандитських «розборок».

 

Партія «Батьківщина» звертається до всіх міжнароднихспостерігачів, до світової громадськості,до громадян України з проханням не дативвести себе в оману і дати гідну оцінкугоре-президенту, який перейшов межузаконності, порядності та моралі.  

 

Що ж до вбивства ЄвгенаЩербаня, то варто проаналізувати, комусаме перейшла свого часу його власністьта власність інших убитих в Донецькійобласті бізнесменів.

 

Ці факти відомі всім,але прокуратура і суди бояться навітьподумати про реальних замовників цихзлочинів. Бо нині вони керують країною.

 

 

Юлия ТИМОШЕНКО

 

ЩЕРБАНЬ ЕВГЕНИЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини