MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 квітня 2022

271 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 квітня.

У Росії визнали, що в розбомбленій ними "Азовсталі" були цивільні 

Російські ЗМІ 19 квітня опублікували дві суперечливі заяви щодо заводу "Азовсталь" у Маріуполі, який вчора ЗС РФ атакували надпотужними бомбами.

Про це йдеться в публікаціях пропагандистських РІА Новости та РБК, пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

Напередодні "Азов", що обороняє місто від російських загарбників, опублікував відео, показавши немовлят, дітей і жінок з пенсіонерами, які ховалися в бомбосховищі заводу. 

Як свідчать дати розміщення матеріалів, спочатку Міноборони РФ стверджувало, що тисячі цивільних на території найбільшого заводу є "вкидом" України.

У Бердянську окупанти зробили "заступником мера" двірника-колаборанта 

Російські загарбники в окупованому Бердянську зробили "заступником" "призначеного" ними "мера" зрадника міста з місцевих жителів. Колаборант Микита Самойленко раніше працював двірником у комунальному підприємстві "БердянськЕкоТранс".

Про це в середу, 20 квітня, повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації, пише Обозреватель,  інформує UAINFO.org.

"У Бердянську окупанти та колаборанти залучають до своїх лав місцевих фриків", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, самопроголошений мер Бердянська Олександр Сауленко, якому загрожує строк за колабораційну діяльність, призначив своїм заступником уродженця Бердянська та громадянина України Микиту Самойленка.

Останній до "призначення" працював двірником у КП "БердянськЕкоТранс". 

"Себе позиціонує як творчу особистість, стверджує, що бачить візерунки уві сні та розмовляє з камінням. Одразу після вторгнення ворога добровільно перейшов на бік окупаційних військ та погодився на співпрацю з ними", – розповіли в Запорізькій ОВА.

Каспаров: Путіна може вбити його оточення, Україна поховає президента РФ політично та фізично

Російський опозиціонер, видатний шахіст Гаррі Каспаров заявив, що доля президента РФ Володимира Путіна вже вирішена наперед. За його словами, главу країни-агресора з великою ймовірністю ліквідує його оточення.

Також він зазначив, що війна, що розв'язана Росією, в Україні поставила хрест на безкарності Путіна. Про це Каспаров розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону на YouTube, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Каспаров підкреслив, що, найімовірніше, коли ситуація в РФ стане критичною, Путіна "прибиратиме" його ж власне оточення. Також він зазначив, що вся влада агресора трималася на "аурі непереможності та безкарності".

"Він помре не у власному ліжку, ну, якщо тільки не отруять у власному ліжку. Його доля вирішена наперед, я вважаю, що напевно це буде його оточення, коли ситуація стане критичною. Імовірність цього здається найбільшою з інших опцій. Для Путіна немає життя за межами цієї нескінченної влади. Ця влада тримається на його аурі непереможності та безкарності, а війна в Україні поставить хрест на цій аурі", – сказав Каспаров.

Невзоров потролив Вассермана, який закликав включити Україну в склад Росії: над Кремлем висітимуть синьо-жовті стяги 

Російський журналіст Олександр Невзоров потролив одіозного депутата Держдуми РФ Анатолія Вассермана, який закликав включити Україну в склад Росії.

Опозиціонер висміяв безглузду пропозицію політика і припустив, що коли ілюзії, в яких живуть путіністи, "луснуть", вони зможуть побачити синьо-жовті стяги над Кремлем, пише OBOZREVATEL, інформує UAINFO.org.

А біля них, зі слів Олександра Глібовича, майорітимуть біло-синьо-білі прапори, що символізуватимуть Російську Федерацію без кровожерливих пропагандистів. Такий коментар з'явився в Telegram-каналі автора.

Самого депутата, що закликав "ліквідувати незалежність України", Невзоров назвав "незайманим кишеньковим злодієм" і висміяв його віру в боєздатність російської армії та амбіції божевільного диктатора.

Ілюзії, що живуть в головах пропагандистів, журналіст порівняв з казковим світом, де розмовляють гриби, перемагають окупанти і укріплюється російська економіка.

"Кишеньковий злодій зібрав речі і остаточно переїхав у "світ розмовляючих бузкових грибів". Йому там затишно. Там перемагає путінська армія, там знижуються ціни, і Росія процвітає", – потролив політика автор.

"Постріляйте їх нах*й": серед російських окупантів назріває бунт – аудіоперехоплення 

Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів, які кинули їх на війну в Україну.

Про це свідчать перехоплені СБУ розмови російських загарбників, інформує UAINFO.org.

Повідомляється, що окупанти озлоблені на власне керівництво, вони обирають з-поміж двох варіантів: розстріляти його на місці або дочекатися приїзду додому і написати "цілий том" заяв у військову прокуратуру РФ.  

Один з російських вояк розповідає братові про страшні бої, потрапляння в кільце, і те, як їх забули на три доби у лісі без води та їжі. Скаржиться, що командири дають накази стріляти по цивільних і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.  

"Наше командування, вони отримали провізію: сигарети, харчування… Знаєш, що вони зробили? Керівництво наше з'їб*лося, нах*й, нас кинуло і з'їб*лося", - каже окупант.

Битва Zиганутых 

На фоне присвоения Путиным почётного звания "гвардейская" 64-й отдельной мотострелковой бригаде, которая устроила резню в Буче, рассмотрение Госдепом США возможности присвоить России звание "спонсор терроризма" выглядит логично. Как еще назвать этих "гвардейцев", насилующих женщин и детей, убивающих мирных жителей и оставляющих после себя мины-ловушки?

И как назвать их верховного главаря, награждающего медальками маньяков и убийц? Впрочем, ему уже нет смысла беспокоиться о своем имидже, как и россиянам, вечно вопрошающим "нас-то за что?" Хорошо погуляли по буфету, налакались кровушки по самую макушку, пишет в своей статье журналист Александр Сотник, информирует UAINFO.org.

Борис Джонсон предупредил: в случае применения Россией оружия массового поражения – химического или ядерного – Великобритания оставляет за собой право нанести ответный удар по "Zиганутой" территории. "Нипричёмыши" уже верещат: "Нельзя убивать всех подряд! Не мы принимаем решение о бомбёжках Украины!" - и продолжают ходить на работу и оплачивать налогами войну, которая вступила в фазу нового обострения.

Путину нужна победа: минимум – к Пасхе, максимум – к 9 мая. Он давно помешан на Дне Победобесия. Эксперты предполагают два варианта событий: либо оркам удастся захватить Донбасс, либо война примет затяжной характер, как говорится – на истощение...

Back to USSR: из народа РФ сделали стадо баранов, которому надо только "хлеба и зрелищ" 

19 апреля депутат от КПРФ на заседании ГосДумы РФ предложил заменить российский триколор на флаг СССР. Они долго и упорно к этому шли.

Еще в 1993 году, Путин спрашивал меня на личной встрече в Смольном, будучи очень исполнительным чиновником в ранге Заместителя Мэра Санкт-Петербурга Анатолия Собчака: "Как вы думаете, возможен возврат к СССР?". На что мне пришлось ответить уклончиво и философски: "В нашем мире все возможно". От того Путина, который рвался дружить с бывшим политзаключенным СССР, живущим в Соединенных Штатах и навещавшим своих родных и друзей в Петербурге, не осталось и следа, пишет в своем блоге Герман Обухов, информирует UAINFO.org.

Безграничная власть и бешенные деньги "снесли его крышу" напрочь. Впрочем, речь не о нем. Вся страна или точнее, - ее обкраденное большинство, втайне мечтало о возврате в советское заштопанное прошлое. На это были причины и прежде всего российский капитализм, который ничего общего не имеет с капитализмом Запада. Из народа сделали стадо баранов, которому надо только "хлеба и зрелищ". Живет лишь Москва и Санкт-Петербург, остальная страна выживает. Это не могло продолжаться бесконечно долго – Россия динамично двигалась к банкротству моральному и финансовому, единственное спасение от которого власть усматривала в войне с соседом. 

Вскоре после начала агрессии России в Украину ее банковская сфера качнулась и очень сильно в советское прошлое. Ограничили продажу валюты, а потом вообще ее фактически запретили. Валюту нельзя ни привезти, ни вывести, как и в "добрые советские времена". Осталось только возродить магазины "Березка" и "Каштан", торговавшими за валюту, и "дело в шляпе". Железный занавес пока не окончательно опустился, однако конкретно навис над Россией. Причем с обеих сторон. Очень большую категорию граждан России не выпускают и немного меньшую категорию граждан этой необъятной страны ждут на Западе, чтобы препроводить в места предварительного заключения. Не знаю – что лучше? Иметь деньги и не иметь возможности их потратить становится обыденным явлением, но не для всех, а только для избранных. Российского народа это как-то не касается, он и так никуда особенно не ездил по "заграницам", а пил "очищенную" под яблоней на своем садовом участке.

У парку дикої природи в Баварії російському кабану Путіну дали нове ім’я

Адміністрація парку дикої природи в Баварії змінила ім’я кабану російського походження, якого раніше називали Путіним.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби парку в Facebook, пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

Нарешті час прийшов! Після демократичного голосування знайдено нове почесне ім’я для нашого величавого російського кабана! Щоби офіційно закріпити це, ми хотіли б провести врочисту церемонію", - повідомляють працівники.

На церемонію підготували "помпезну свинячу трапезу".

Після підбиття підсумків конкурсу кабана називатимуть не Путіним, а Еберхофером. 

Кабан Путін з’явився у парку три роки тому. У порівнянні зі своїми європейськими родичами свиня важила у півтора рази більше – майже 200 кг.

Після повномасштабного нападу Росії на Україну співробітник парку Еккард Міккіш запропонував перейменувати вихованця, оскільки "жодна свиня не заслуговує на ім’я нелюдського виродка".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter YouTube та Telegram

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини