MENU

Литвин не пришел на суд против Гриценко

1278 0

   

Ні з орденами, ні без…Замість себе надіслав представника:молодий юнак, симпатичний, енергійний,тимчасово не працює. Може, хоч щосьзаробить? А може, справді симпатизує Литвину і щиро вірить у його честь ігідність? Не знаю, та й не має значення.


Знаю інше. Литвин неприйшов до суду не тому, що зайнятийякимись державними справами, чи іншимикорупційними, лобістськими законопроектами.Він не прийшов сьогодні й не збираєтьсяприходити на жодне із наступних засідань.Про це Литвин заявив суду черезпредставника. Без пояснення причин. Мояверсія: важко захищати те, чого насправдінема…


Клопотання викликатидо суду Литвина суддя відхилила.Прогнозовано.


Відхилила вона й іншімої клопотання – запросити в якостісвідків прем’єра Азарова, міністрів Порошенка, Лавриновича, Колобова і Бойка, а також голову Нацбанку Арбузова.Нехай би пояснили суду, чому вони теж,як і я, не підтримують отой корупційнийлобістський законопроект 10034, який Литвин проштовхує через Раду. Нехай бивони теж переконали суд, що в разісхвалення цей закон відкриє шлюз новимкорупційним схемам і неконтрольованомурозпродажу стратегічних обороннихпідприємств. Суддя вирішила, що такихсвідків запрошувати до суду вона небуде.


Тож самому довелосяпояснювати суду, вчому я вбачаю суть злочинних дій ізлочинної бездіяльності Литвина, якімільярдні збитки державі це можеспричинити. Слухала суддя уважно, неперебивала. Журналісти записували.


Два моїх клопотаннясуддя підтримала.


Перше: суд буде відкритимдля преси, журналісти здійснюватимутьаудіозапис і відеозапис (хоча протицього виступив Литвин).


Друге: суд долучить досправи стенограми моїх виступів назасіданнях Погоджувальної ради і зтрибуни ВР, у яких я попереджав Литвина про лобістський, корупційний характерзаконопроекту, звертав його увагу напорушення цілої купи законів і кодексів.


Наступне засіданнясуду (розгляд по суті) сплановано на 11липня о 9:30.


В сухому залишку – цевсе про перший судний день:)

 

Анатолий ГРИЦЕНКО

ЛИТВИН ВЛАДИМИР МИХАЙЛОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини