MENU

Янукович использует прием «кидалово» перед европейским политиками

1851 2

 


 Скількиразів Віктор Федорович давав словоєвропейським політикам переглянутисправу з Тимошенко – нині важкопорахувати. Прискіпливі спостерігачістверджують, що близько 20. І його високій авторитетні співрозмовники щоразувірили йому й радісно плескали в долоні:саме їм вдалося переконати цього впертогочоловіка в необхідності дотриманнязагальноцивілізаційних юридичних іполітичних правил.


Але проходилозовсім небагато часу й гарант українськоїКонституції робив протилежні заяви чимвводив у мовчазний транс своїх нещодавніхспіврозмовників. Вони, бідні, простопоняття не мають про славнозвіснийприйом «кидалово» на чому виріс весьвеликий бізнес славної України. А длямешканців Донбасу це взагалі булоправило хорошого тону. І хто ним некористувався, того просто називали«лохом».


Отож,європейські й американські лохи ниніотримали черговий шок. Українськийпрезидент, знехтувавши засадничимпринципом презумпції невинуватості, звинуватив свого найпершого опонента,котрого вже давно тримає у в`язниці,у всіх смертних гріхах. А його прем`єрі лідер владної політ сили – МиколаАзаров – ще й помахав перед носом уздивованих західних журналістів буцім-тодокументом американської юриспруденції,котрий на 100 відсотків доводить правотупрезидентових звинувачень. Щоправда,жоден доведений факт Микола Янович неназвав. І навіть не дав роздивитисязнаменитий американський документ продоведені злочини пані Тимошенко.


Щоправдапрезидент, звинувачуючи Юлію Володимирівну в злочинах, котрі в сукупності передбачаютькілька довічних ув`язнень,скористався блискучими аргументами: "Злочини,скоєні в різних кримінальних справах,були вчинені за участі Тимошенко. Це несекрет для всього світу – це сталося.Включаючи вбивство Щербаня. Там булимотиви».


Мотиви,звичайно, це серйозно. Але як відомонаявність мотивів – це ще не злочин.Тим більше в інтернетпросторі гуляютьсерйозні звинувачення в наявностімотивів для вбивства Євгена Щербаня йу Віктора Януковича, який міг бутизацікавленим позбавитися дуже багатогой впливового конкурента й статиповноправним господарем краю.


Але то простонедоведені чутки. Як офіційно не доведенівказані президентом звинувачення наадресу Ю.Тимошенко. Про що 30 травнязаявив Віктор Пшонка, підкресливши, щов тих резонансних справах вона виступаєв якості свідка. І все. То нащо булогаранту прав і свобод так підставлятися?Невже він вирішив скористатися цимипотьомкінськими селами з нескінченимидешевими пивними берегами, що таксподобалися європейським фанам, йпридавити таким чином на європейськуй світову політичну еліту? А раптом іїх вдасться зробити лохами? Ото будесмішно!..


Може,їм таки смішно. Але, гадаю, зовсім ізіншого приводу. Дитяча наївність ВіктораФедоровича, у перемішку з неймовірноюжорстокістю, що стоїть за його словами,не перестає дивувати сторонніхспостерігачів. Треба думати, що своїмизаявами президент України дав зрозумітисвіту, що Тимошенко сидітиме вічно.Принаймні, поки він президент. Але такаув`язка дуже небезпечна.Чи не так?

 

Виктор МОРОЗ

 

ЩЕРБАНЬ ЕВГЕНИЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ. ДОСЬЕ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини