MENU

Збірна України програла Уельсу та не потрапила на ЧС-2022. ВІДЕО

543 0

Збірна України програла Уельсу та не потрапила на ЧС-2022Долю матчу вирішив автогол Андрія Ярмоленка

Збірна України не пробилася на Чемпіонат світу-2022, мінімально поступившись Уельсу у Кардіффі.

У фіналі плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2022 збірна України поступилася команді Уельсу (0:1) і проґавила можливість поїхати на Мундіаль до Катару. Про це свідчать результати поєдинку, інформує UAINFO.org.

Долю матчу вирішив автогол Андрія Ярмоленка.

Читайте також: Разом з Зеленським вирішили в серпні під час воєнного стану відновити усі чемпіонати УПЛ, – Павелко

У першому таймі українці виглядали більш гостро, створили більше гольових моментів, зокрема Роман Яремчук змарнував чудову нагоду, коли вибіг віч-на-віч з воротарем суперника й пробив йому у руки. Також Руслан Малиновський та Олександр Зінченко перевіряли голкіпера Уельсу потужними дальніми ударами, але Вейн Хеннессі переводив м'яча на кутовий.

На 34-й хвилині Уельс заробив право на штрафний удар. Гарет Бейл навісив, а Андрій Ярмоленко ненароком підставив голову й зрізав м'яча у власні ворота. Автогол після дуже прикрого рикошету.

 

В другому таймі гравець Уельсу Джонсон влучив у стійку воріт, а також шалені моменти не реалізували Ремзі та Бейл. Україна відповіла штурмом воріт: Артем Довбик не забив після навісу Віталія Миколенка, Віктор Циганков та Ярмоленко теж пробивали вище воріт.

У підсумку 1:0 на користь Уельсу.

Зазначимо, Уельс один раз був учасником ЧС – у 1958 році. У відборі команда посіла друге місце у групі E з відставанням у п'ять очок від Бельгії, випередивши Чехію, Естонію та Білорусь, а також перемогла Австрію (2:1) у півфіналі плей-офф.

Господарі зазнали однієї поразки у 10 останніх матчах у всіх турнірах, включаючи товариські зустрічі.

Читайте також: "Готові грати під повітряну тривогу": власник клубу УПЛ розповів про новий сезон чемпіонату України

Україна лише одного разу була учасником ЧС – у 2006 році. Команда у відборі посіла друге місце у групі D з відставанням у шість очок від Франції, випередивши Фінляндію, Боснію та Герцеговину та Казахстан, а також перемогла Шотландію (3:1) у півфіналі плей-офф.

Зазначимо, головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков був шокований результатом гри з Уельсом. Після поразки наставник не зміг знайти сили детально проаналізувати гру, вмістивши свій коментар приблизно у 20 слів. Попри всі спроби Влади Седан розговорити Олександра Васильовича, він так і не зміг зібратися.

 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

 

UAINFO 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини