MENU

ЕВРО-2012 проходит с пустыми VIP-трибунами.ФОТО

2591 4

Звернула увагу, що на матчі Україна-Швеція порожніли ВІП- трибуни.

 Відповідь мені дали щойно: подаровані Україною європейським дипломатам квитки на сотні тисяч євро залишились невикористаними з політичних причин. «Ситуація з Тимошенко» - коротко пояснив мені упливовий дипломат Німецької амбасади. Із політичних міркувань вони мусили бойкотувати 50 квитків на український матч.

Зважаючи на те, що на ВІП-трибунах майже нікого не було, отже, схожа установка була і для шведських спецгостей.
 
Холодну війну Україні, через політику Януковича, на час футболу також оголосила Англія і Франція. Матч із французами вже завтра у Донецьку! Тож стежте, скільки буде порожніх місць.
 
Німецькі віпи поки зголосилися приїхати лише на фінал, ігноруючи інші матчі. Але навіть питання з фіналом, де сподіваються, гратиме німецька збірна, не вирішенно остаточно.
 
Спеціальних дипломатів-наглядачів на час футбольного чемпіонату терміново викликали в Україну для збору й передачі інформації. Вони відстежують новини про Тимошенко і вибухи в Дніпропетровську (у яких теж бачать політичні корені).
 
Бідолашні іншоземці розчаровані двічі: з одного боку політичний безлад в Україні, який вони публічно не підтримують. А з іншого - дивитися матчі на спеціальних футбольних вечорах в Посольствах, замість пропозиції на страдіоні. Яка виглядає отак:
 
Официальный VIP-пакеты гостеприимства для всех плей-офф, включая финал!
Каждый Золотой пакет включает в себя:
 
* Доступ к VIP-зона в 3 часа до игры и в течение 1,5 часов после
 
* Приветственный напиток
 
* Билеты категории 1 (наилучших имеющихся)
 
* Хозяйка службы
 
* Вкусные блюда и вина до и после матча
 
* Эксклюзивный подарок от Prestige Club
 
* Официальная программа турнира
 
Вартіть цього мій знайомий німець назвав фантастичну - 102 000 євро!!! Я кілька разів перепитала і, зрештою, не повіривши, залишила в спокої. Це ж подарунок)
 
Насамкінець, розкажу ще кілька цікавих історій:
 
Німецький дипломатичний клерк вивчав рік українську, готуючись до Євро. Дружина- полька повпливала :) Дипломат займався мега совісно - по 8 годин на день із вчителькою, яка постійно сиділа в його офісі! Вивчив!!! Щасливий приїхав на Євро і перше, що почув: нє понімаєм. Можете говорить по-русски?
Він приїхав до Донецька!!
 

І ще:

Виявляється до Євро Посольство Німеччини організовувало навчання донецьким міліціянтам. І знаєте чого вчили???? Німецькі полісмени, як найкращі у порозумінні з народом, мали навчити донецьких ВВІЧЛИВОСТІ і ПРИЯЗНОСТІ!

Результат «науки» побачимо вже завтра.

Келя ЛИКЕРЕНКО tetian

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини