MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 серпня 2022

604 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 серпня. 

"Буде випалена земля": окупанти відкрито заявили, що замінували ЗАЕС

Окупанти відкрито заявили, що замінували всі важливі об'єкти на Запорізькій атомній електростанції. Росія навіть не приховує, що буде використовувати цю територію в якості "ядерного щита".

Про мінування ЗАЕС заявив командир окупаційного гарнізону на ЗАЕС Валерій Васильєв, після чого пропагандистські пабліки почали поширювати його цитати в мережі, пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

Васильєв виступив перед окупантами з черговою промовою про те, що РФ воює проти України за "право існування російського народу і право жити в мирі з усіма". Він також заявив, що країна-агресор нібито готова до будь-яких сценаріїв і буде реагувати на всі дії ЗСУ. Окупанти погрожують Україні через постачання зброї, яку ми отримуємо від інших країн. Також рашисти намагаються лякати українців "наслідками" за деокупацію захоплених РФ територій.  

Командир окупаційного гарнізону на ЗАЕС відкрито заявив про мінування всіх важливих об'єктів на ЗАЕС. За словами Васильєва, якщо станція не буде під контролем РФ, то на її місці нібито залишиться "випалена земля". 

Зеленський повідомив про "хороші новини" щодо зброї від партнерів

Президент розповів про роботу щодо посилення постачання зброї ЗСУ.

Ключове питання для української армії наразі, як і раніше, – це зброя для оборони, зброя від партнерів, пише ТСН, інформує UAINFO.org.

Саме так сказав президент держави Володимир Зеленський у зверненні. 

"Кожного дня й без будь-яких пауз працюємо для посилення постачання зброї, для того, щоб відправляти на передову більш потужні й далекобійні системи", - сказав він.

За його словами, найближчого тижня слід очікувати новин від партнерів щодо пакетів підтримки.

"Хороших новин", - додав президент.

Чи наважаться окупанти підірвати Запорізьку АЕС?

Росія погрожує Україні та всьому світу, оскільки обстрілює та мінує найбільшу в Європі атомну станцію — ЗАЕС в Енергодарі.

Росія наразі веде небаченого масштабу шантаж, і з боку ЗАЕС встановила свою артилерію, щоб регулярно здійснювати обстріли.

Про це в ефірі ТСН заявив військовий експерт Олександр Мусієнко, інформує UAINFO.org

"Загроза є. Це брудна бомба фактично. Якщо уявити підрив, тобто це не ядерна атака, це ядерний тероризм, якщо там заміновано, якщо вони (окупанти – ред.) відкрито заявляють, що там або буде Росія, або випалена пустеля. Знаючи, що вони завдавали ударів по ЗАЕС, по першому енергоблоку, не розуміючи. Тому загрози дійсно є. Але Росія це використовує як спосіб тиску, шантажу, діючи як терорист. Залякує як Європу, так і світ. Змушує до компромісу. Це одна мета. Друга мета - завадити контрнаступальним діям. І третя – вона стосується практичної площини. Відрізати ЗАЕС від загальної електромережі", - сказав Мусієнко.

Піонтковський назвав три причини, чому Путін не піде на ядерний удар

Російський диктатор Володимир Путін не піде на застосування ядерної зброї в Україні. Це рішення не принесе йому жодних військових та політичних результатів, оскільки шантаж президента РФ працює лише до ухвалення такого рішення.

Про це розповів російський опозиційний політолог та публіцист Андрій Піонтковський на Youtube-каналі "Апостроф TV". Він наголосив, що Путін шантажує весь світ застосуванням ядерної зброї уже 15 років, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org 

"Через цей шантаж Україну й Грузію не прийняли до НАТО 2008 року і відтоді перешкоджають. Через цей шантаж була реакція, дуже слабка, на агресію в Грузії, на анексію Криму, тому що весь час на Заході піднімалися розмови: "Давайте все-таки не провокуватимемо Путіна, чорт його знає, а раптом він використає ядерну зброю". Шантаж працює чудово, як бачите", – пояснив він.

На думку політолога, є три причини, з яких диктатор не піде на застосування ядерної зброї: 

– її використання не дасть жодного результату, оскільки працює саме шантаж;

– Путін боїться за своє життя і вже стратегічно програв. "Диктатор, що програв, ніколи не зберігає владу, а з владою і життя. Тому він намагається зобразити якусь фікцію перемоги шляхом досягнення перемир'я", – наголосив Піонтковський.

 – Для реалізації такого рішення потрібно задіяти десятки людей. "Ядерна кнопка – це метафора, це не просто кнопка, яка лежить у нього на столі. Для того, щоб привести її в дію та зробити ядерний удар, а тим більше тактичний, потрібне сприяння кількох десятків людей – офіцерів Генштабу, відповідних родів військ – поки його наказ щодо застосування ядерної зброї дійде до конкретного виконавця", – зазначив політолог, додавши, що ці люди мають бути такими самими божевільними, як сам диктатор. 

Північнокорейці на війни в Україні: реальність чи страшилка?

"Пішли повідомлення про 100 000 північнокорейських солдатів, які можуть прибути на російсько-український фронт. Виходить, що сирійські найманці закінчилися, так і не розпочавшись", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Олександр Кочетков, інформує UAINFO.org.

"Північнокорейські військовослужбовці накачані пропагандою ще більше рашистів (так-так, і таке можливо!), чудово вимуштрувані, не бояться смерті та виконують будь-які команди, як роботи-андроїди. Але все це на навчаннях, а не в реальному бою. Їхня бойова техніка має радянське коріння, тож до неї підійдуть російські боєприпаси.
З логістичної точки зору, доставити цих корейців в Україну нескладно — РФ і КНДР пов'язує залізниця. Десять днів та все на місці.

З політичної точки зору такий хід був би суто китайською відповіддю на візит Н .Пелосі на Тайвань. Якщо США підтримують Україну, то Китай може організувати підтримку Росії, але так, щоб формально залишитися ні при чому. Північна Корея повністю залежить від Китаю, будь-яку вказівку буде виконано. Та й Кім Чен Ину хотілося б нагадати себе у світовому масштабі. 

Рашистські маси сприймуть участь північнокорейців із захопленням, адже за своєю дебільною легендою вони зараз воюють проти НАТО, тож союзники не зруйнують міф про другу найсильнішу армію світу.

І я б серйозно поставився до такого переростання російсько-української війни у ​​світову, якби про це не почали судити у ЗМІ. Такі операції готуються таємно та реалізовуються максимально швидко, щоб противник не встиг підготувати контрзаходи. Тобто якісь маневри в Китаї за участю РФ та КНДР, а після завершення північнокорейці вирушать у протилежному напрямку.

Мама загиблої 4-річної Лізи з Вінниці написала перший пост після трагедії: "Кляті нелюди рашисти вбили тебе і мене"

Мати чотирирічної Лізи, яку російські окупанти вбили у центрі Вінниці ракетним ударом, Ірина Дмитрієва опублікувала в Instagram свій перший пост після трагедії, інформує UAINFO.org.

"Майже місяць минув після жахливої трагедії... Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома... Я на власні очі все бачила і пам'ятаю, але знаходжуся у іншій реальності. Не вірю... І не хочу жити у новій жахливій реальності.

Моя любов, моя кохана дівчинка, ти була такою життєрадісною і навчила мене любити безумовно не зважаючи ні на що! На жаль, так мало часу я була твоєю мамою, так мало... Ми обов'язково з тобою зустрінемося. Моє серце навіки з тобою, моя душа плаче.

Кляті нелюди рашисти вбили тебе і мене... Хай кожна сльоза українця стане смертельною отрутою для тисячі орків. Їм не має прощення, тільки жорстока смерть ворогам!!!... 

Я не знаю чому мене залишили на цій землі жити, я не розумію навіщо. Потрібен тільки час. Але поки я не хочу вірити, наче страшний довгий сон", - завершила Ірина Дмитрієва. 

Відомий телеведучий запропонував оригінальний спосіб вбивства Путіна

Відомий український телеведучий родом з РФ Олексій Суханов в черговий раз розкритикував російського диктатора Путіна за розв'язану проти України повномасштабну війну.

В інтерв'ю Дмитру Гордону Суханов назвав Путіна п*рдуном і висловив упевненість, що так чи інакше йому прийде "каюк", пише УНІАН, інформує UAINFO.org

"Ну він же теж не вічний. Подивіться, адже він такий жалюгідний зараз... Я якось побачив, ось в Іран він прилетів. Боже, мені здається, що він вже навіть під себе ходить, він якийсь старий став, овал обличчя вже староп*рдичнийй, ось ці ручки щурячі з коготочками...", – висловився Суханов. 

На ремарку Гордона про те, що Путін завдяки розвитку медицини може прожити ще 10-20 років, Суханов сказав: "Я дуже сподіваюся, що знайдеться хірург, який знає, що робити. А ще я сподіваюся, що наші мольфари сильніше за їх шаманів".

Конкурс "Міс Всесвіт" змінив правила: вперше в історії вагітні, заміжні жінки та матері зможуть змагатися за корону 

Вперше в історії в одному з найпрестижніших та наймасштабніших конкурсів краси "Міс Всесвіт" зможуть брати участь заміжні жінки, вагітні та мами. На таку безпрецедентну зміну правил організатори шоу пішли, оскільки вважають, що "особисті рішення жінки не мають бути перешкодою на шляху до її кар'єрного успіху".

Незмінними залишилися лише обмеження віком – боротися за корону зможуть красуні від 18 до 28 років. Нові ж правила набудуть чинності з 2023 року. На новину відреагувала у своєму Instagram переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

"Міс Всесвіт" знімає майже всі обмеження, які могли завадити дівчині здійснити її мрію. Я вважаю, що це просто неймовірна новина! Кожна дівчина має право брати участь у конкурсі краси та донести свій меседж світу! Наші матусі взагалі мають супер силу і позбавляти їх можливості участі через застарілі норми не можна! Адже "Міс Всесвіт" – це не про красу, дефіле і сукні! Це про силу жінки, про підтримку дівчат у всьому світі та про можливість зробити життя кращим!" – прокоментувала українська модель.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини