MENU

В результате нападения на депутатов «Фронту Змін» погиб человек

972 0


Двоєдепутатів місцевих рад від партії «ФронтЗмін» отримали поранення в результатінападу на них та їхнього приятеляневідомих молодиків у місті ВашківціЧернівецької області. Приятель загинув. 

 

Про це повідомляє блог starogit.


ДепутатВижницької районної ради Віталій Гарасразом із братом, депутатом Вашківецькоїміської ради Юрієм Гарасем, приятелемРоманом Ставчанським та іншими жителямиміста дивилися футбольний матч надругому поверсі приміщення універмагув місті Вашківці. Близько 21.30 кількамолодих людей із травматичною та газовоюзброєю вбігли до приміщення й відкриливогонь по Віталію, Юрію та їхньомуприятелю. В результаті отриманих травм,несумісних із життям, Роман Ставчанськийзагинув.


Міліціяприбула на місце оперативно, аленападникам вдалося втекти. ВіталійГарас отримав три поранення. Йомузроблено операцію. Юрія Гараса ізскладним пораненням перевозять в обласнулікарню. Від газової зброї постраждалитакож люди, які перебували в тому жприміщенні.


Лідерпартії «Фронт Змін» Арсеній Яценюкзвернувся до Генерального прокурораУкраїни із вимогою взяти на контрольрозслідування справи.

 

Прес-службапартії Фронт Змін нагадує, що в нічна 3 червня невідомі розстріляли вікнаофісу «Фронту Змін» у Чернівцях, якийрозташований на першому поверсі житловогобудинку. Однак керівництво УМВСУ заявило,що це був не політичний а хуліганськийвчинок невідомих, які у вікно офісу ФЗвлучиди з рогатки.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини