MENU

Регионалы выманивают подписи за русский язык у 10-летних детей

1085 2

Агітатори «Партіїрегіонів» почали збір підписів напідтримку російської мови. Небагатоохочих поставити підпис. Тож агітатооришляхом обману примушують підписи ставитидітей. Як це відбувається розказав усвоєму блозі keedhost.


«Сьогодні, прямуючи назупинку, мав честь спостерігати роботумісцевого осередку партії регіонів.Мета роботи - проста, як двері. Вонизбирали підписи щодо «раднога язика».Я не міг пройти повз них, не протролившиїх.


Діло було у м. КривийРіг, на кільці 44 кв. Просто йшов назупинку, їхати на роботу. Ще здалекупомітив палатку блакитного кольору.Цікаво, що ж вони там роблять? Газети,листівки? Вибори ж на носі, час настав.Підходжу ближче - аж ні, вони підписизбирають. Все ніяк не заспокояться.Закон майже прийняли, навіщо ще тактужитись? Там хороший трафік людей, дужевигідне місце вони вибрали. Ну простоне міг я пройти і не почати з ними бесіду.

 

 


Отже, почавши з нимидискусію першим, напряму запитав -скільки вам платять? Правду, звичайно,ніхто не скаже, проте я впевнений, щосума була 100 грн - такий собі стандартдля регіонів, з яким не один раз вжестикався. Стоять ніби-то за велику ідею,проти витіснення російської.Стоять за європейські принципи, депрактикують кілька державних мов водній країні. Хоча в діалозічоловік обмовився одного разу,сказав, що "деньги не пахнут".

 

 



Ну ладно, хай воно будена його совісті. Але ось що я помітивцікавого. Більшість прохожих людей,котрим вони пропонують поставити підписза підтримку язика, просто відмовляютьсяставити підпис, або навіть відповідаютьматом. Я не рахував, але десь 60-70 відсотківвідмовлялись підписувати цю петицію.


Тому що вони почалиробити?


ДІТИ!


Своїми очима бачив,як їхала дівчинка років 10 на роліках,вони її покликали, спитали, а чи не хочевона бути корисною? Та захотіла іпоставила підпис. Після цього мене ажпочало тіпати. Я перейшов на грубощі.Досить різкі висловлювання я собі недозволяв, адже я людина вихована, алетаки змінив тон. Через певний час донамету підійшла жіночка, ставитьпідпис. Почула, що я балакаю українською,і почала з мене насміхатись. Дискутувалиі з нею. Вона захищала російську ізневажала українську, і, як вияснилосьпізніше, у неї дві вищі освіти іпрацює вчителькою укр. мови... Мабуть,недовчилася. На прощання мені урочистовручили листівку:

 

 


По їхнім міркам я несправжній, а фальшивий патріот, ще й влапках. Ну чесно, у мене навіть слів вженемає. Справжні патріоти обов'язковоповинні лизати сраку Росії. Шкода,що часу більше не було, робота чекатине буде, але я надзвонив своїм знайомимпатріотам, ультрасам, хай приїдуть,також потролять регіони, адже це веселота хороший тренінг з самоконтролю :)Щасти вам, слава Україні!»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини