MENU

На Винничине Богатырева принимала подставных пациентов

911 0

Віце-прем'єр — міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова минулого тижня пританцьовувала на свіжопокладеному асфальті на території Калинівської лікарні, що на Вінниччині. Лікарі її нарешті дочекалися, бо до приїзду готувалися навіть щовихідних. Усе  вимивали і вичищали аби їй сподобалося. Проводили інструктаж, як і що говорити.

Про це пише в своєму блозі Тетяна Сарахан.

- Ніяких нарікань не почули на свою адресу від головного лікаря. Значить точно все пройшло нормально. В поліклініці постелили килим та встановили плазмовий телевізор. Цікаво чи досі він там є. Чи це знову для показухи. Та якби там не було, всюди краса. Дерев'яні альтанки поставили, дерева порозчищали, майже всюди ремонти поробили. Частіше б до нас хай приїздять, то наші чинуші більше для міста робили б. У нас готувалися, як сім'я до весілля. Тільки це у дещо більших масштабах.

Зі своєю колишньою сусідкою-лікарем, яка згадує зустріч з Богатирьовою, здибаємося випадково в потязі до Вінниці.

- Все йшло за сценарієм аж до тошноти. В поліклініці на прийомі у Богатирьової поставили підставних пацієнтів (ну які там відвідувачі після обіду). У кабінет завели повнувату жіночку, яка працює якимось чиновником в Калинівці.

На Богатирьову чекала вже у кабінеті лікаря сімейної медицини. Моя колега у своєму репортажі подає розмову Богатирьової з пацієнткою:

«— Діабет у мене з'явився два роки тому, — каже міністрові.

— Вам потрібно схуднути. Тоді й серцю буде легше, — зауважує Богатирьова.

— Знаю, та не виходить. Слава Богу, тримаю стабільну вагу. На дієти часто сідаю. На гречану — каша ситна та смачна, — говорить жінка.

Богатирьова виписує їй два препарати — ельпіроксин та лізіноприн, дає направлення на дообстеження крові, бо у пацієнтки ще й анемія. Більше нікого не приймає».

Хвалить лікарів та місцевих чиновників за те, що зуміли організувати ремонт лікарні. проситься до них працювати, коли піде з міністерства чи вийде на пенсію.

- І буде приймати підставних хворих - не вгаває співрозмовниця. - Ото була б сміхота, якби Богатирьова не виявилася лікарем. Може їй теж провели інструктаж, як і що говорити. Втім, вона ж колись працювала акушером-гінекологом.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини