MENU

НАТО требует от Януковича «открыть тюрьмы»

1659 2

 

«Пане Янукович, відчиніть двері тюрем, випустіть Юлію Тимошенко» та інших політичнихув'язнених. З таким закликом до українськогоочільника звернувся голова Парламентськоїасамблеї НАТО Карл Ламерс. Прагненнядо євроінтеграції, сказав він далі, «єнеможливим без примату права, безкримінального кодексу, який розділяєкримінальну та політичну відповідальність».


Такуюинформацию сообщает в своем блоге ОлегМедведев.

КарлЛамерс промовляв у Вільнюсі на 80-мусемінарі Роуза-Ротта під егідою ПА НАТО.Наступного дня таку ж вимогу озвучивпортугалець Julio Miranda Calha, віце-президентПА НАТО.

«Східні партнери: сучаснівиклики та майбутні перспективи» – осьякою була тема семінару, в якому бралиучасть близько 100 парламентарів майжез усіх європейських країн. Позитивневраження на них наразі справляютьпроцеси в Молдові, які, очевидно,відповідають європейським стандартам.


Українуобговорювали в одному контексті зБілоруссю та Росією, однак хорошоюновиною є те, що на нас ще не готовімахнути рукою, що євроатлантична елітаусвідомлює ризики втрати України. Вониза нас ще поборються. От якби ми, українці,ще й самі щось робили для власногопорятунку...


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини