MENU

Інтервʼю з Зеленським номінували на престижну премію Еммі-2023

318 0

Інтервʼю з Зеленським номінували на престижну премію Еммі-2023

Інтервʼю з президентом України Володимиром Зеленським номінували на престижну премію Еммі-2023. Премʼєра випуску авторського шоу американського коміка та ведучого Девіда Леттермана під назвою "Мій наступний гість не потребує представлення" відбулася в грудні 2022 року на стрімінговому сервісі Netflix.

Розмову з українським лідером відзначили в номінації "найкращий документальний серіал або спецвипуск з ведучим". З повним списком можна ознайомитися на сайті Еммі, передає Обозреватель,  інформує UAINFO.org.

В цій категорії також представлене інтервʼю телеведучої Опри Вінфрі з колишньою першою леді Америки Мішель Обамою, тревел-шоу "Стенлі Туччі: У пошуках Італії", реаліті "United Shades of America" та кулінарний проєкт "Смак нації з Падмою Лакшмі".

Інтервʼю з Володимиром Зеленським включало в себе не тільки цікаві запитання, а й жарти. Зокрема, український гарант розповів анекдот про війну з Росією, в якому згадав НАТО.

Оскільки Девід Леттерман – комік, у спецвипуску він відвідав підпільний стендап, де засвітився український гуморист Антон Тимошенко.

Нагадаємо, Леттерман прибув до України ще наприкінці жовтня 2022 року. На станції метро, яка слугувала бомбосховищем, американець поспілкувався з Володимиром Зеленським. В спецвипуску Леттерман показав також свою дорогу, прогулянку Києвом та життя українців в умовах повномасштабного вторгнення.

 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

Обозреватель


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини