MENU

13 вопросов к Олегу Блогину

847 1


Резюмуємовиступзбірної України на чемпіонаті Європи -питаннями до головного тренера команди.Наше Євро завершилось. В Донецьку, матчемпроти збірної Англії. Після нього можнабуло почути і прочитати багато різнихдумок і вражень - від "Ганьба" до"Претензій до Блохіна бути не може".Претензій, може, й не буде - але от питанняза час підготовки до Євро і виступу начемпіонаті назбирались.


Денис Крига вирішив оформити ці запитання на блозі у вигляді відкритого листа з13 питань, на які нам хотілось би отримативідповіді. Не для того, аби розкритикуватизбірну, тренера чи Федерацію. Не забувайте,що ОлегБлохін залишається на посаді головноготренера й надалі - тому хотілосьби зрозуміти, чому збірна готувалась іграла саме так, як ми це бачили, і що миматимемо у відборі до ЧС-2014.


Всі ці питання миобов'язково відправимо до прес-службиФедерації футболу України - і, сподіваємось,отримаємо відповідь. Отже, все те, що михотіли і хочемо почути від Олега Блохіна.


1. Чому незважаючи ніна що (клас, ігрова форма, психологічнийстан) ставка досі робиться на гравців"Динамо", які в цьому сезоні програливсе що можна було програти?


2. Чому на чемпіонатЄвропи поїхали Алієв, Мілєвскій іСелезньов - а не поїхали Калініченко іШиндер? Сидіти на лавці зміг би кожен,але "таврійці" навесні виглядалидуже непогано, Шиндер же взагалі чи неєдиний толковий український форвардсвого амплуа.


3. Якщо вже в заявку буввключений Селезньов - кращий бомбардирчемпіонату, на секундочку - то чому вінтак і не вийшов на поле в жодному матчі?Збірна взагалі не награвалась натаранного форварда?


4. Чому в матчі зі шведамикоманда грала в зовсім не той футбол,який ми бачили на передчемпіонатнихзборах? В чому причина такої несподіваноїтрансформації передчемпіонатноїпідготовки?


5. Швеція і Франція -різні за стилем, грою і силою (а такожслабкістю) команди. Чому на обидва ціматчі був виставлений однаковий стартовийсклад? Винятково через формулювання"Переможний склад не міняють"?


6. Чому два матчі в основіпровів Тарас Михалик, який майже не гравнавесні в "Динамо" і був неготовийдо чемпіонату? А Ракіцький, який гравпроти Мессі і того ж Мексеса і не допускавпозиційних помилок, який провів відміннийсезон і був у відмінній формі, вийшовна поле тільки на останній матч?


7. Чому в матчі з фаворитамигрупи французами команда вийшла гратив атакувальний футбол, з одним опорнимпівзахисником? Тоді як логічніше булосаме цей поєдинок провести від оборони,наситивши центр поля (Гармашем в парудо Тимощука)?


8. Чому Андрій Ярмоленко,який в контрольних матчах був одним злідерів збірної і головним (на пару зНазаренком) організатором атак - на ЧЄпросто провалився, особливо в другихтаймах?


9. Чому команда пропустилавсі свої голи в перші 10-15 хвилин післяперерви - тобто після безпосередньогоспілкування з Вами в роздягальні?


10. В збірну взяли якмінімум двох гравців з поставленимдальнім ударом - Алієв і Назаренко. Чомуцей елемент майже не використовувавсяв матчах ЧЄ (в тому числі і черезвідсутність цих гравців на полі)?


11. Чому настількибезпорадно відіграв Євген Коноплянка,вся гра якого зводилася до його улюбленихзміщень до центру та ударів повз ворота- або запізнілих передач, коли темп атакивже було втрачено? Це побоювання за нашлівий фланг оборони, де грав Селін, щомайже не підключався до атак, чи ініціативасамого гравця?


12. Чому в стартовомускладі збірної у всіх матчах ЧЄ бувСелін, а не Шевчук, який хоч і віковийгравець, але сезон в чемпіонаті провівдуже вдалий і виглядав принаймні негірше за Євгена - а з урахуваннямрегулярних підключень до атаки у іграхза клуб ще й різноплановіше?


13. Чому команда і Ви, заприкладом поляків, не прийшли в столичнуфан-зону на зустріч з уболівальниками?У них напевно були і питання, і побажання,і подяки. Та і граєте ви ж не за гроші, аза країну. Чи ми всі помиляємось?


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини