MENU

Росія відмовилася брати участь в Олімпіаді-2024

970 0

Росія відмовилася брати участь в Олімпіаді-2024

Олімпійський комітет Росії (ОКР) не відправлятиме своїх спортсменів на Ігри-2024 у Парижі наступного літа. При цьому організація не перешкоджатиме деяким атлетам брати участь у змаганнях у нейтральному статусі без національних прапора та гімну.

Про це в ефірі пропагандистського телеканалу "Матч ТВ" заявив президент ОКР Станіслав Поздняков, інформує UAINFO.org з посиланням на Оbozrevatel.

Читайте також: "Якщо міль скинуть": голові ОКР приписали "інсайд про стан здоров'я" Путіна

Функціонер із країни-агресорки обурився, що російським спортсменам пропонують підписати декларації із засудженням злочинної війни РФ проти України для участі у міжнародних турнірах.

"На Іграх мають бути російські спортсмени. Але повною мірою російськими їх важко буде назвати, тому що умови, які висуває МОК своїми рекомендаціями до міжнародних спортивних федерацій, у тому числі підписання деяких політичних декларацій, ставлять під сумнів саму сутність змагань спортсменів.

Читайте також: У Росії буде своя "олімпіада-2024": запросили Еритрею та КНДР

Якщо ви запитаєте, скільки російських спортсменів братиме участь на ОІ-2024, то я скажу, що вони там не братимуть участі, а от нейтральні якісь поїдуть", – сказав Поздняков.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини