MENU

Лозунг Партии регионов «Руїну подолано» вызывает больше смех, чем возмущение

4947 11

«Шановніспіввітчизники! Чергова передвиборчареклама Партії Регіонів з гаслом «Руїнуподолано» у мене, як і в багатьох громадяниУкраїни, викликає швидше сміх ніж подивчи обурення», - пише ЛеонідТартасюк у блозі lelekanews.


Він пропонуєзгадати останні два роки– роки діяльності чинного уряду. Ітоді пригадаються значніпідвищення цін на комунальні послуги,про що очільники влади вперто замовчуютьсьогодні – перед виборами. Вони скрізьрозповідають про зростання виробництва,підвищення пенсій та мінімальноїзарплати. А ще – про повернення «вітіноїтисячі». Всі ці, так звані, президентськіініціативи є черговим передвиборчим«лохотроном» для «лохторату».


"Я вже писавпро абсурдні дії чинної влади у своїхстаттях  «Житловасубсидія: соціальна допомога чи узаконенакорупція», «Небезпечнішівід злодіїв в законі», «Черговийпередвиборчий "лохотрон"»,«Медичнареформа чи успішне виконання плану"Барбаросса"?», «Кращестати турком ніж бути придурком»,«Покаранняза патріотизм» та в низці інших.Сьогодні я спробую привернути вашуувагу до нових «ініціатив» «проффесіоналів»- пишет Тартасюк.


І починає зіскандального проектумовного закону, прийнятого нещодавнов першому читанні зусиллями ПартіїРегіонів та її сателітів. Вінвважає, що найкращим чиноманаліз цього зробив Микола Тищенко всвоєму «Заповітіукраїнського патріота». Сперечатисяз його твердженням, що нація визначаєтьсямовою, а національна держава – нацією,може або окупант або його поплічник. Зцієї тези випливає, що остаточне прийняттязгаданого скандального законопроектуКолісніченка-Ківалова спрямоване наруйнування України, як суверенноїдержави.


Прийнятий в той самийдень, запропонований представникамитієї ж Партії Регіонів, проект ЗаконуУкраїни №9127 ліквідував державні гарантіїна виконання рішень судів. Це означає,що українська держава, всупереч чиннійКонституції України, ліквідувала своїмгромадянам гарантії виконання рішеньсудів, що веде до порушення 22-ї статтічинної Конституції, яка забороняєскорочення прав громадян. Трохи раніше,та сама «команда проффесіоналів» значноскоротила державні гарантії вкладникамбанків, що також суперечить чиннійукраїнській Конституції.


В травні НКРЕ всуперечздоровому глузду для черговогопокращання життя одного громадянина України,який менш ніж за рік скупив майже всітеплові українські електростанції, з1 травня підвищила в 1,5 рази вартістьелектроенергії для населення, якеспоживає її понад 800 кВт/год. на місяць.Саме для того населення, яке з почуттяпатріотизму, користуючись затвердженимив 2006 р. Прем’єр-міністром ВікторомЯнуковичем «Правилами користуваннятепловою енергією»  та РозпорядженнямКабміну №502-р «Про переведення населенихпунктів на опалення електроенергією»за власний кошт запроваджувалоенергозберігаючі технології.


При цьому, за оцінкоюЛеоніда Тартасюка, Україна за рахунокскорочення виробництва за останні 20років має надлишок електроенергії неменш як 60 млрд. кВт/год. на рік, з яких вминулому році експортувала всього 10млрд.  кВт/год.


«Однак, такого покращанняжиття згаданому громадянину виявилосямало, і, в угоду йому, НКРЕ з 1 липнявирішила знову підвищити для тих самихспоживачів ціну на електроенергію щепонад як в 1,7 рази, довівши її вартістьдо 0,96 грн. за 1 кВт/год., щовідповідає  європейському рівню.


«Все було б не такжахливо, якби українці мали європейськузарплату та пенсію. Однак, вони маютьсередню зарплату в 5 разів меншу відполяків і мінімальну пенсію в 4 разименшу від німецької. А ще – субсидіяна електричне опалення чиннимиукраїнськими нормативними документамине передбачена. Окрім того, таке підвищенняцін на електроенергію, безумовно,призведе до скорочення її споживанняі зростання споживання замість неїімпортного російського газу занайвищою в світі ціною. Надалі розмовипро енергетичну безпеку України вважаюзайвими», - пише блогер.


За таких умов, недоцільнимиТартасюк також вважає розмови владипро «покращання життя вже сьогодні».За його оцінками до визначених ООН 79%злиденних українців додастся ще 5...10% ісуверенна країна остаточно перетворитьсяна окуповану територію зпрезидентом-маріонеткою. Підвалинитакого сценарію закладені підписанимив недалекому минулому недолугимиХарківськими угодами. Тими самими, якікрім окупації ще на 25 років 18 тис. гаузбережжя Криму нічого Україні непринесли.


Наостанок, він звертаєувагу увагу на зростання кількостітрудових мігрантів з України, яка заоцінками експертів в нинішньому роціможе досягти 8 млн. осіб і перевищититретину працездатного населення. Що єдодатковим безперечним доказом того,до очільники влади не піклуються прогромадян власної країни.


Підводячи підсумокблогер констатує наступне:


1. Дії чинної владиспрямовані на збагачення людей з оточенняЯнуковича за рахунок пограбуваннянароду.


2. Пограбування народучинною владою не має меж, суперечитьздоровому глузду і несе загрозунаціональній безпеці.


3. Запровадженняенергозберігаючих технологій не єпріоритетом чинної влади, бо скорочуєприбутки від корупційних схем для їїочільників та їх оточення.


4. Віктор Януковичсистематично не виконує своїх обов’язківі може стати гарантом знищенняконституційних прав, злиденного життя«Єдиного джерела влади..», знищеннянаціонального суверенітету України таїї колонізації, збагачення кримінальнихолігархічних кланів.


5. Зважаючи на викладенев п.4 на підставі чинного КЗпП ВікторЯнукович підлягає звільнення з посадиза службову недбалість, а на підставічинного Карного кодексу повинен бутипритягнутий до кримінальноївідповідальності.


6. Зважаючи на те, щочинна Конституція України зобов’язуєкожного громадянина захищати національнийсуверенітет та територіальну цілісністьвсіма доступними йому засобами, і натой факт, що цього не робить чинна влада,варто невідкладно зайнятись цим народу.І без затримки, бо це може привести дорабства. Можливість такого захистунаближається з кожним днем. Для перемогипротиставимо їхньому гаслу «Руїнуподолано» наше «НІ Партії Регіонів- гаранту злиднів та окупації України!».



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини