MENU

Разом до перемоги! Волонтерський рух ГО "Інститут Свободи Слова" надав звіт за жовтень 2023 року. ФОТО

83 0

Звіт нашої команди за жовтень (+ фінансовий звіт) хотів би почати з того, щоб більше познайомити вас з напрямками та структурою нашої діяльності і відповідальними за ці напрямки особами:

Про це пише на своїй сторінці у "Фейсбуці" Олександр Ковтун, координатор волонтерського руху ГО "Інститут Свободи Слова", інформує UAINFO.org.

Отже, офіційно можна сказати, що ми представляємо аж 3 організації:

– Благодійний фонд БФ "Надія по всьому світові" (допомога цивільним особам, дітям, ВПО, пораненим). Vladimir Yermakov

– Благодійний фонд Легіт (допомога ЗСУ, логістика, гуманітарні вантажі, допомога пораненим та інші напрямки)

– Громадське об’єднання ГО "Інститут Свободи Слова" – медійний, юридичний та інші напрямки. Сергій Палєха

Тобто, люди одні і ті самі, а в залежності від напрямку ви бачите і будете бачити звіти від різних наших фондів. Так само і корпоративні донори працюють з різними нашими БФ.

Тепер по напрямках:

1. Допомога і підтримка ЗСУ. Відповідальний Олександр Ковтун, Оксана Шахматенко, Карина Бежан

Цей напрямок окремо включає:

– підпроект "Дістань терміново всього і багато– (Старлінки, амуніція, рації, тощо...)

– підпроект "Дрони"

– підпроект "Авто для ЗСУ"

2. Проект "Підтримка поранених бійців". До речі, виник випадково зі слів наших дівчат: "Саша, а чого ти ходиш у шпиталь без нас?!". Тепер це десятки людей, які донатать, готують, привозять, відвідують наших хлопців та дівчат у багатьох шпиталях і лікарнях Києва. Керівниками проекту є Наталія Матвеева та Таня Левицька. Але самі вони б не справились, тепер тут працює величезна команда волонтерів:

Жанна Козак, Mila Lucia, Татьяна Соцкова, Віра Можаровська, Людмила Полякова, Iryna Nosalska, Tatyana Yakovenko, Olha Naumenko, Людмила-Надія Черненко, Ольга Михайлівна (Елатомцева Юлия), Тетяна Ярема, Наталія Оріховська та інші.

3. Проект "Гуманітарний склад" та логістика. Важливий напрямок, ми зберігаємо не тільки нашу гуманітарну допомогу, але і виступаємо як хаб для інших фондів надаючи їм площу безкоштовно або за мінімальну оплату. Олександр Ковтун, Оксана Шахматенко, Валентин Лобунець, Тетяна Левицька, Тамара Лавренчук, Алексей Мельник, Константин Меркулов та інші

4. Проект "Логістика і партнерство з іншими фондами". Оксана Шахматенко! Все, що ми дістаємо, це завдяки їй)))

5. Напрямок "ВПО". Тут ми, на жаль, обмежені в можливостях і видаємо допомогу дуже обмежено, або співпрацюємо з дружніми фондами і командами і передаємо допомогу їм. Це команда Валентина Костянець та Рестовратор. Картопляне військо

6. Проект "Діти" - це проекти по допомозі і підтримці українських дітей, табори, відпочинок за кордоном, психологічна допомога. Фонд "Надія по всьому світові" + Оксана Шахматенко)

Ну і звичайно, є у нас ситуативні задачі, які не вписуються в існуючі проекти, але ми ними також займаємось. Це або корм для тварин, специфічна медицина або ліки, генератори, тощо.

ВАЖЛИВО! Ми б не справились з цим, як би не наші друзі-волонтери і фонди, які завжди готові прийти на допомогу. Ми дуже дякуэмо:

– Blau-Gelbes Kreuz e.V. – дуже важлива медичина з Німеччини

– Жіночий рух "ЗА Майбутнє" – дорогоцінна їжа для захисників

– Need You Onlus, Tetiana Hresko Adriano Assandri – постійна допомога з важливими гуманітарними вантажами з Італії

– БО"БФ Безмежна Підтримка"

– Волонтерське об'єднання БФ "Співдружність-22"

– БО«БФ«Від Людини до Людини» та особисто Володимир Шевчук

– Благодійний фонд Freedom & Humanity

– БФ "Слава Непереможній Нації"

– Time for Future / Час Майбутнього

– Warszawski Front

– БО "З Україною!" withUkraine.me та Volodymyr Pokrasenko

Ну і найголовніше!!! Наша діяльність була б неможлива без ВАС ДОРОГІ ДРУЗІ – ВСІХ ХТО ДОНАТИТЬ ПОСТІЙНО АБО ПЕРІОДИЧНО. Ми закриваємо багато витрат зі свої джерел, але без Вашої допомоги більшості проектів не було. Тому черговий раз дякуємо:

Павел Король, Сергей Либер, Natalia Rugland та Egil Rugland, Olena Sher, Anna Ericsson Romaniuk, Петр Вдовухин, Александр Божко, Oleksandr Lyubinin, Дмитро Шинкарчук, Константин Меркулов, Oleksandr Voloshanivskyi, Oleg Ukhin, Lyudmila Bogdan, Tetyana Başol, Irina Pogrebnyak, Ирина Пидсуха, Masha Liashenko, Тетяна Зубаренко, Марина Савченко, Vyacheslav Naumov, Snezhana Choon-Volokh, Андрій Тимофєєв, Анна Петрина, Сергей Семилетков, Дмитро Поліщук, Volodymyr Glemba, Артем Боровлев, Наталья Сидоренко, Галина Рожкова, Alex Khitsyak, Александр Стародубов, Александр Чергикало, Olena Bazhan та Ігор Бажан, Oleg Konopatsky, Сергій Григорчук, Чорний Олег, Танюшка Нечитайленко, Alla Kasatka, Назарова Ірина, Anna Mubinova, Viktoriia Ustiuzhanina, Pavel Reznik, Андрей Кубрак, Marina Uditskaya, Тетяна Нікітіна, Мальвіна Дадикіна, Світлана Галицька, Іван Ільмеєв, Светлана Довженко, Игорь Федосеев, Анна Ільчук, Таня Воловик, Dmytro Kopylov, Александр Мороцкий, Zoryana Yakymiv, Михайло Дубінін, Ковбасюк Ірина, та багатьом-багатьом іншим!

ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ТИМ, ХТО ПОСТІЙНО ДОНАТИТЬ НАМ БЕЗ ОЧІКУВАННЯ ЗБОРІВ! ЦЕ ДУЖЕ ОПЕРАТИВНО ДОПОМАГАЄ НЕ ВІДКРИВАЮЧИ ДЕСЯТКИ ЗБОРІВ ЗАКРИВАТИ КУПУ ПИТАНЬ І ПОТРЕБ!!! НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ!

Тепер по фінансовому звіту:

На 1 жовтня було: 98,83 грн

В жовтні зібрали:

+ ПРИВАТ = 51 076,40 грн (окрема подяка Павел Король)

+ МОНО = 9 546,65 грн

+ Доллари США = 560$ = 20 720,00 ( Yurgen Bernard+ Сергій Яковлев + Anna Ericsson Romaniuk)

+ Евро = 200 евро = 8 100,00 грн (дякую сім'ї Natalia Rugland та Egil Rugland)

Зібрано: 89 541,88 грн

Наші збори в Жовтні:

Моно-банка "На FPV-команду" (відкрили 27.09, розбили 23.10). Зібрано = 66 132,70 + 5000 грн у нас перейшло з вересня і 5600 я перекинув з інших карток. Загалом 76732,7

 Моно-банка "Старлінк + Генератор" (відкрили 29.10, розбили 06.11) = 2 400,00 (це в жовтні, решта сум були у листопаді)

Моно-банка "На ремонт 3-х авто" (відкрили 24.10, розбили 16.11) = 14 400,00 (жовтень)

 Моно-банка "На приціл снайперу" (відкрили 26.10, розбили 10.11) = 17 100,00 (жовтень)

Разом зібрано: 155 674,58 грн

Основні витрати:

 Обладнання для команди FPV-дронів (EcoFlow, сумка для EcoFlow, щогла, 2 кабеля для Старлінка, гофра, засіб від мишей) 62 550,00 (залишок 14182,70)

Спальні мішки зимові 25 500,00

Амуніція захисникам (берци, фліски, термобілизна, рюкзаки) 27 420,00

Паливо наших волонтерів за жовтень = 4 452,00

Ремонт візька для бійця = 1 750,00

Логістика (різні доставки, паливо, НП, Делівері тощо) = 7 585,00

Поповнення моно-банок інших волонтерів = 3 500,00

Ліки для поранених 5 102,90

Загалом витрачено: 137 859,90

Залишок на 1 листопада: 17 814,68

Тепер по справам, які нам вдалося реалізувати разом з іншими волонтерами

Підтримали поїздку нашого друга-волонтера Влада Кукси на Схід. Ми передали через нього хлопцям теплі речі (пледи), засоби гігієни, продукти харчування, смаколики. Все це поїхало для 5 ошб, 81 дшб, 54 бр, 401 осб.

Передали 401 окремому стрілецькому батальйону цілий бус теплих речей, карематів (дякую Євгеній Дзеренко), спальних мішків, хімічних грілок від друзів Башол, їжі, гігієни та смаколиків.

Отримали в Києві авто для ЗСУ. Це вже наш друг VW Touareg з Кракова для аеророзвідки. Весь жовтень ми займались його ремонтом, нажаль листопад також…але це життя. Дякую всім хто цим проектом займався! Згодом повноцінний звіт.

Відправили артилеристам 406 бригади спальники зимові, турнікети та інші корисні речі.

Завдяки Тетяні Гресько і Іван Гресько та нашим друзям з Італії фонду Need You Onlus ми передали багато меблів для новоствореного шпиталю, що вже прийняв на лікування 230 захисників. У них велика потреба майже в усьому, від меблів до реабілітаційних засобів.

За сприянням Людмили Назарової, спільно з БФ «Безмежна підтримка» зустріли 3 фури гум вантажу в Кракові. Допомога від українців в Ганновері розлетілась по різним регіонам України.

Дякуємо за підтримку наших улюбленців донорам feed a dog, feed a cat та Tierhilfe Umbrella e.V..

Vielen Dank für diese wichtige Hilfe für uns! Хвостата BANDA - доставили допомогу по декільком областям! Дякуємо за вашу роботу!

 Жіночий рух "ЗА Майбутнє" - це рух, який відкликається за першим покликом на запит про допомогу для наших захисників. Дякуємо вам безмежно за підтримку!

Завдяки Жіночий рух «За Майбутнє» та БО"БФ Безмежна Підтримка", Людмила Назарова - військовослужбовці (Прикордонники, Сталевий Кордон 15 ПКШР) вже смакують посилки і дякують з передових позицій.

Також цукерками від @forfuture.women свіжими фруктами та йогуртами від Благодійна організація «бф.вільні», потішила захисників наша неймовірна команда, яка намагається приділити увагу та час військовим, які знаходяться на лікуванні в госпіталях Києва та Київської області.

Передали смачні і корисні ніштяки нашим захисникам з 124-ї бригади ТРО, 206-го бат та 81-ї бригади)

Отримали відгук і подяку від 25 дшб, подяка всім ще раз хто допоміг реалізувати міні-проект "Авто Наварра"

 В жовтні ми побачили відкриття у Запоріжжі центру протезування і реабілітації для всіх українців, постраждалих внаслідок військових дій. Цей центр називається «Сміливий крок Ukrainian Bravery». Ми допомогли їм вийти на інших волонтерів, які надали багато засобів протезування!

Волонтерське об'єднання БФ "Співдружність-22" - дякуємо за постійну підтримку наших захисників!  Ви - молодці!

 А ми в свою чергу дякуємо за постійну підтримку та, зокрема, донацію цих захисних окулярів для ДОБРОБАТ "Харківський Фронт Відбудови", нашим італійським донорам:

-Associazione Italia-Ucraina "Leleka", Гастарбайтер Ди Паче;

- Need You Onlus;

та прекрасним волонтерам Тетяні Гресько і Іван Гресько, які не покладаючи рук- шукають, возять і вантажать!

Nova Poshta Humanitarian - навіть в складні часи, ви є безперебійною підтримкою для військових і волонтерського руху! Вчергове дякуємо вам за можливість безкоштовно доставляти посилки! Завдяки вам ми зекономили купу коштів!

Прокачали наш благодійний фонд "ЛЕГІТ" - логотип, реєстрація на НП, документи, купа інших рухів!

Ну і ще багато чого робили, але вже не пам'ятаємо, бо часом немає часу зафіксувати такі моменти)))))

ДЯКУЄМО ВСІМ!

Слава ЗСУ! Слава Україні! Слава Непереможній Нації!

Разом до перемоги!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини