MENU

От ментов-беспредельщиков тернопольчанина отбили неравнодушные соседи

6761 37

 

  

Свого сусіда, якогиприїхало затримати шість машин міліції,відвоювали в правоохоронців пів-сотнімешканців багатоповерхівки на вулиціСимоненка, у Тернополі.

 

Про це розповідає блогер switluy-spogad.


Чоловіка звинувачувалив пошкодженні чужої машини, і тут жезакували в наручники, попри те, що в цейчас він гуляв з своєю дворічною дочкою,описує очевидець подій тернополянинВолодимир.


- Приїхавши сьогоднідодому після роботи побачив у себе удворі повно людей і повно міліції –машин зо шість, ― оповідає чоловік. ―Виявилося, що вони всі приїхали щобзатримати одного чоловіка – напевно,що у Тернополі роботи не мають.


Сусіди не давали міліціїзабрати чоловіка, бо вважали йогоневинним.


- Той чоловік вийшовсьогодні з дому, щоб поїхати з малоюдвохрічною дитиною в місто погуляти,але побачив що його „Таврія”, з двохсторін заблокована "Жигулями”. В одномуз "Жигулів” сиділи молоді хлопці.Чоловік попросив їх відʼїхати назад.Вони не захотіли. Після деяких вмовлянь,він сів у свою "Таврію” і посунув трохи"Жигулі”, обірвавши при цьому на бамперірезиновий відбійник – там на бамперіє таких два. 

 

Хлопці, що сиділи вавто, одразу ж викликали міліцію. 

 

- Даішники приїхавшибусом, скрутили того чоловіка, надівшийому наручники, поволокли по асфальтідо буса, ― описує очевидець ― Зауважте,це все відбувалося на очах двохрічноїдитини, яка ридала на цілий двір. Уявляєте,мама дитини у цей час була на роботі, авони забирають батька, залишаючидвохрічну дитину саму у дворі. Жах!!!!!При цьому поранили йому ногу. 

 

Почувши крик чоловікаі дитини, збіглися сусіди.

 

  

- На щастя, не дали ментамзабрати безвинну людину у міськвідділна розтерзання. Було багато всього: мистояли зо дві години, але ми відстоялиправа людини. А одним з основних аргументівпісля чого вони відпустили чоловіка,було те, що людей було дуже багато, і тещо сьогодні про них дізнається весьФейсбук. 

 

Історію випадкутернополянин описав на своїй сторінців соцмережі. 

 

Очевидець зазначає, щодо потерпілого хтось приходив іпогрожував. 

 

- Вчора той мужчина мавїхати знімати побої у лікарню, але я незнаю чи він поїхав. У ночі до нього хтосьтам ще був заявився з погрозами – у 12год ночі крики знову були на цілий двір.

 

Важливо те, що сусіди розповіли, що у машині, яка заблокувала виїзд для тернопольнянина сидів син одного з співробітників міліції. Люди втрутилися у конфлікт через переконання, що справедливості у розгляді ДТП не буде. 

 

  

"На жаль, відео було зняте з середини ситуації, яка відбувалася. Але судячи зі слів очевидців, чоловіка волочили в машину по асфальті, і кидали по кущах, де він об корягу пробив ногу. На прохання мешканців було викликано швидку щоб зупинити кровотечу", - пише у відеоблозі Андрій Білоус.

"Тепер стала зрозуміла неадекватна поведінка цього громадянина, кожен повів би себе так само після такої ситуації, коли над тобою, на мій погляд творять чорті-шо. Тим паче на очах твоєї дитини. Дитина, до речі, отримала такий стрес,що по завершенні цього "кіно" не впізнавала батька і матір" - розповідає він. 
 
Крім того він розповів, що у той самий день додому цього «страшного»правопорушника завітали "гості".Потім ситуація перенеслась знову удвір, де знову вибігло немало людей напідтримку.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини