MENU

Участники митинга в Харькове не знают, она «за» или «против» Тимошенко - Шкиряк

1563 0



«Мив Харкові. Під апеляційний суд регіоналинагнали проплачену масовку, їх небагато,але трохи є, здебільшого пенсіонери.Усім навіть роздають однакові паперовікапелюхи від сонця», -пишет на своей странице в Facebook ЗорянШкиряк.


«Вдалосяпоспілкуватися з кількома з цих людей.Комічність у тому, що деякі з них навітьне розібралися - це мітинг за чи протиТимошенко. Кажуть, що стоять тут з 6-їгодини ранку. Тарифи нижчі, ніж у Києві,сказали, що платять їм по 50 грн. Єтакож відморозки калашнікова, напевногєпа з допою вже не витягують за рахунокхарківських пенсіонерів, тому запросилистоличних гастролерів-провокаторів.


Кількістьміліції біля і навколо суду вражає.Багато журналістів та телекамер, стоїтькілька бусиків з тарілками для прямоїтрансляції. Є і новий креатив від кєрнеса- міліція встановила дві машини з потужноюозвучкою: одна військова! інша державнаукртелекомівська. Зараз представникивлади на весь парк зачитують рішенняхарківського окружного суду про заборонуакції опозиції на підтримку Тимошенко,але при цьому «їхні» боти стоять безобмежень. До речі, прямо на клумбах і натраві, витоптуючи харківські парки. Навході до зали суду біля 20-ти озброєнихспецназівців - всі офіцери. Цікаво, якщовже відомо, що Юлю не привезуть, а судбуде перенесено, то для чого ж такхвилюватися? Чого так несамовито боїтьсявлада? Чекаємо початку засідання о10:00
», - пишетЗорян Шкиряк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини