MENU

Весілля року в Індії. Син мільярдера Анант Амбані взяв 1200 гостей у круїз Середземним морем з Кеті Перрі та Backstreet Boys

25156 0

Весілля року в Індії. Син мільярдера Анант Амбані взяв 1200 гостей у круїз Середземним морем з Кеті Перрі та Backstreet Boys

29-річний мільярдер Анант Амбані, син найбагатшої людини Індії – Мукеша Амбані – та його обраниця Радхіка Мерчант з нагоди передвесільного святкування вирушили в подорож Середземним морем. Закохані влаштували чотириденний круїз з 1200 гостями, для яких виступали Кеті Перрі, Девід Гетта та Backstreet Boys.

До весілля пари є ще місяць, але вони вже почали грандіозне святкування, яке завершиться в липні в Мумбаї, пише Daily Mail, пережає OBOZ.UA, інформує UAINFO.org.

До слова, передвесільні заходи почалися ще в березні вечіркою, яка обійшлася парі у 128 мільйонів доларів.

Як повідомляють ЗМІ, на круїз закохані запросили членів сімʼї, друзів, керівників світових компаній, зірок Болівуду та Голлівуду, серед яких Адам Сендлер. Всього було заплановано три зупинки: Сицилія та Рим в Італії, а також Канни у Франції.

 

Кожен вечір гостей розважали світові зірки. Таким чином пара вирішила віддячити людям, які "зробили різний внесок у їхнє життя". Багатьох з них не було на першій вечірці, тому майбутнє подружжя вирішило влаштувати ще одне святкування.

Читайте також: 93-річний медіамагнат Руперт Мердок одружився з колишньою тещею Абрамовича. ФОТО

Лайнер, який здійснив подорож морем, називається Celebrity Ascent і вміщує 32 ресторани, бари та лаундж-зони, сад, казино, СПА-центр, басейни та театр. Пара обрала це місце, бо не знала, де ще може зібрати так багато людей.

Наречена змінила три розкішних вбрання, які для неї зшили на замовлення. Гості могли вдень насолоджуватися памʼятками Європи, а ввечері розважатися на палубі. Круїз включав бал-маскарад у Каннах у замку Круа де Гард, де для іноземців із феєрверками виступила Кетті Перрі.

Наступного дня для гостей пари співав італійський артист Андреа Бочеллі. До слова, це не остання гучна подія перед весіллям Ананта та Радхіки. Вони запланували кілька релігійних заходів, які також будуть грандіозними.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

OBOZ.UA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини