MENU

В Украине создали сайт УкрЯма, который борется с дефектами на дорогах

753 0

  

 

«В Україні розвиваєсвою роботу сайт УкрЯма – громадськаініціатива, яка допомагає українцямборотися з проблемами дорожньогопокриття в країні – ямами, вибоїнами,а також бездіяльністю різноманітнихслужб в їх усуненні. Інформує «Волинськаправда». Сайт працює за алгоритмоманалогічного російського проекту,організованого за ідеєю відомогоопозиціонера Олексія Навального», -пишет в своем блоге sergiy-shyshkin. 


«В Україні розвиваєсвою роботу сайт УкрЯма – громадськаініціатива, яка допомагає українцямборотися з проблемами дорожньогопокриття в країні – ямами, вибоїнами,а також бездіяльністю різноманітнихслужб в їх усунені. Інформує «Волинськаправда». 

На українському сайтідетально висвітлено процес подачі скаргна бездоріжжя в місцеві ДАІ, розміщенакорисна інформація з цього приводу,зразки документів, тощо. Згідно ззаконодавством України після подачізаяви в ДАІ термін очікування на реакціюслужб – 31 день. Після цього можна подаватискаргу на бездіяльність в прокуратуру.Пише ZAXID.NET.

На сайті пропонуєтьсятакож завантажувати фотофіксацію ям,а також повний опис дефектів дороги.Після цього вмикається лічильник днів.Через 31 день знову пропонується висвітлитирезультат чи його відсутність. Якщо яма– на місці, пропонується написати скаргув прокуратуру. Якщо всі ці засоби недопомогли, творці сайту пропонують своюдопомогу у з’ясуванні окремої ситуації.Таким чином інформація про стан дорігв Україні перебуватиме на громадськомуконтролі.

Наразі лічильник сайтуналічує 1321 дефект. З них 169 на розглядів ДАІ, а 154 виправлено», - сообщается вблоге.  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини