MENU

Янукович - диктатор, а в Украине процветает авторитаризм

1295 1

   

  

«Любий авторитарнийрежим опирається на боягузливихнікчем», - пишет блогер Андрей Мамалыга.


«Чинити опір завждиважче ніж його не чинити. Режими Сталіната Гітлера трималися на громадянах, щознаходили внутрішню мотивацію длявиправдання насильства над інакомислячими(політично) або інколи над людьми, яківідрізнялися коліром шкіри, віросповіданнямчи мовою.


Натомістьвсі ці режими починалися з «тихихрепресій» коли, невдоволеним режимомстворювали умови, які б вимушували абопокинути країну або замовкнути. Останнєтеж не кращий варіант, оскільки невдовзівони все одно потрапляли в «диктаторськум’ясорубку».


Україна невиняток. На моїй пам’яті два випадки,коли я, через свої політичні переконаннята громадську позицію. потрапляв підшалений тиск на роботі, що змусило менезвільнятися за власним бажанням тазалишитися без постійного джерелазаробітку. Вперше з цим я зіткнувся в90-му році, а вдруге в 2002 році.


Заразв 2012-му Янукович переконує світовуспільноту, що йогорежим самий демократичний в світі, алев мене тим часом роботодавець запитує,чи я в робочий час не займаюся громадськоюдіяльністю? Нікчеми знов у «фаворі», бона них є попит!» - пишет Андрей Мамалына.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини