MENU

Закликаємо журналістів бойкотувати прес-конференцію Януковича

1336 2

Internet Freedom Organization, при активном содействии которой создан и развивается Интернет-ресурс UAINFO, в связи с намеченной на 4 июля 2012 года итоговой пресс-конфренцией занимающего должность президента Виктора Януковича подготовлено специально обращения к украинским журналистам.

Текст обращения приводится на языке оригинала полностью и без изменений

Шановні українські журналісти, майстри пера та гострого слова, ви ще можете змінити ситуацію в країні, докорінно переламавши її на користь єдиного Носія Державного Суверенітету та Джерела Влади, яким є Український Народ. В зв`язку з тим, що на сьогодні, 4 липня 2012 року, тим хто вважає себе Президентом  призначено офіційну зустріч зі ЗМІ в Українському Домі закликаємо вас виявити солідарність із сучасними українськими політв`язнями - Юлією Тимошенко, Юрієм Луценко, Валерієм Іващенко - та багатьма іншими, українськими політемігрантами та учасниками Безстрокової акції протесту на захист державного статусу української мови.

Не йдіть на легітимізацію режиму Януковича!

Відмовтеся приймати участь у цій т.зв. "прес-конференції", де наперед розписані питання та відповіді, де позбавлені можливості акредитації ті, хто перейшов дорогу міліції, СБУ, податковій чи прокураторі. Де не пролунає жодного бодай близького до об`єктивного запитання до того, хто свідомо відмовився бути Гарантом конституційних прав та свобод громадян, й у переддень свого спілкування із журналістами одержавив чергове упослідження українців.

Бойкотуйте запрошення бути глядачами у цирку з черговими віршами Анни Ахмєтової чи Семьона Безпощадного!

Облиште думку, що для успішного, мирного та геть безкровного, цивілізованого подолання влади тих, хто немає нічого спільного зі щонайменшими уявленнями про Свободу Слова , потрібні не менш жорстокі та протиправні заходи. Будь ласка, не вирішуйте за свої читачів, глядачів та слухачів, за свою аудиторію в Мережі.

Якщо повністю хоча б один раз, дуже важливий для нього та показово принциповий, проігноруєте Януковича, це матиме неабиякі далекосяжні наслідки.

Не стійте осторонь. Не йдіть на компроміс із самим собою.

Невже ви справді вважаєте що дізнаєтесь із вуст цієї людини щось нового та важливого?!


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини