MENU

Сегодня у Twitter появился и украинский интерфейс

520 0

 


«Відсьогодні сервісмікроблогів Twitter ставдоступним для користування українськоюмовою. Як повідомляє «Лівий берег»:«У середині травня 2012 року Twitter оголосивпро те, що відкриває в Translation Center шістьмов, про які частіше за інші просиликористувачі». Врешті проект втілили ітепер кожен українець може користуватисяукраїномовним інтерфейсом Twitter», - пишетв своем блоге Станислав Полянский.


«Цікаво, що рівно двароки тому в Інтернеті розпочаласяініціатива «УкраїномовнийTwitter», суть якої була у масову надсиланнізвернень до адміністрації популярногосервісу з проханням ввести його українськуверсію. За цей час до ініціативи долучилосябільше 3000 чоловік. Вочевидь, численнілисти подіяли і тепер українська моває однією з 30 мов локалізації цьогопопулярного ресурсу.


Не відстають від світуі наші ЗМІ. Рідненький lb.ua - одне з топовихукраїнських онлайн-видань, якерозпочиналося як російськомовнийпроект, зараз такожмає українську версію. Тож, вартозадуматись, чому в той час як популярнісайти впроваджують українську мову, уВерховній (з)Раді намагаються її знищити.Україна, її мова, культура і традиціїіснували до коліснічєнків, існуютьзараз та будуть існувати після них. Томущо наш народ незнищенний. Історія зналаі не таких «русифікаторів», які заукраїнське слово ладні були розстріляти.Та навіть під загрозою смерті вони незмогли викорінити рідну мову українців.Тим більше, не зможуть цього зробитисучасні «хлюпики». Вони простовідпрацьовують гранти, імітуючи передросійськими господарями свою бурхливудіяльність», - сообщается в блоге.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини